Kaspara Kambalas jaunā sieva Olga stājusies tiesas priekšā

Kaspara Kambalas jaunā sieva Olga stājusies tiesas priekšā
Foto: Privātais arhīvs

Influencera Kaspara Kambalas nesen apņemtā sieviņa Olga stājusies tiesas priekšā – uzņēmums “Rīgas satiksme” no viņas piedzen ilgstoši nemaksātus sodus, šonedēļ vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.



Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā nule skatīta “Rīgas satiksmes” prasība par 1200 eiro piedziņu no Olgas Kambalas. Šādu soda naudu Kambalas kundze sakrājusi, ilgstoši nemaksājot par auto novietošanu “Rīgas satiksmes” stāvvietās.

“Privātā Dzīve” raksta, ka šāda summa sakrājusies, viņai vairākus gadus neapmaksājot pakalpojumu. Sieviete esot vienojusies, ka šo sodu samaksās pa daļām.

Taču tas vēl nav viss. Jūras un saules cienītāja Olga regulāri “aizmirsusi” samaksāt arī nodevu par iebraukšanu Jūrmalā. “Man visi pagājušā gada sodi pārvērtušies par 95 eiro. Es sešas reizes nesamaksāju divus eiro, un nu šī nesamaksātā nodeva pārvērtusies par sešiem sodiem, katrs no tiem 95 eiro,” skaidro daiļava. Sodus ilgstoši nemaksājot, tie mazāki nekļūst, tikai lielāki. Tādējādi Jūrmalas domei Olga Kambala ir parādā 500 eiro.

Kambala saka, ka turpmāk atcerēsies samaksāt par iebraukšanu kūrortpilsētā, kā arī piebilst, ka radusies situācija ar uzkrātajiem sodiem esot viņu pārmācījusi.



Avots