Foto(28)/Video(1): Felipe Gabriels baudījis uz lodžijas kailo meiteņu izpriecas Dubaijā, kur 40 dāmas un 1 krievs tika arestēti

Kailu meiteņu izpriecas Dubaijā nesen nonāca starptautisko ziņu lentēs, un par šādu vaļību musulmaņu valstī viņām pat draudēja cietumsods. Izrādās, par šī pikantā notikuma aculiecinieku bija kļuvis arī Latvijā dzīvojošais brazīlietis.



Greznā Dubaijas kūrortā tika aizturētas 40 ārzemju tūristes, kas kailas pozēja uz debesskrāpja balkona. Šādas izdarības Apvienotajos Arābu Emirātos nav ierasta lieta, un pat tiek uzskatītas par nopietnu likuma pārkāpumu. Šī neaizmirstamā skata aculiecinieki izsauca policiju, bet daiļavu kailbildes tūdaļ nonāca pasaules ziņu portālos.

Viņas tika aizturētas, un sākumā viņu nākotnes perspektīva izskatījās visnotaļ drūma – 1200 eiro naudas sods katrai un cietumsods līdz sešiem mēnešiem. Uzņēmējam Aleksejam Koncovam, kurš šo performanci bija sarīkojis, draudēja smagākas sankcijas – pusotra gada cietumā un 12 000 eiro naudas sods.

Tika ziņots, ka kailo skaistuļu vidū bijusi arī krievu oligarha Maksima Voronina meita Alīna, tomēr viņa pati to noliedz.

Izrādās, tieši tobrīd, kad meitenes draiskojās kūrortā, tur bijis arī Latvijā dzīvojošais brazīlietis multimākslinieks Felipe Gabriels, kurš tieši tobrīd atpūtās Dubaijā. Viņš sociālajos tīklos dalījies ar video, kur pie baseina redzams nerātno skaistuļu bariņš. Sarunā ar PDz Felipe atklāj – video uzņēmis viņa draugs, bet Felipe tobrīd atradies blakus ēkā.

«Pilnīgi noteikti šajā video redzamās meitenes peldkostīmos bija tās pašas, kas pēcāk uz balkona pozēja kailas. Domāju, viņām par to ļoti labi samaksāja. Sākumā tika ziņots, ka viņas nokļūs cietumā, tomēr meitenes tikušas cauri sveikā un vienkārši deportētas no valsts. Arī soda naudu viņām nevajadzēja maksāt. Skaidrs, ka aiz tā visa pilnīgi noteikti stāv bagāti un ietekmīgi kungi,» spriež Felipe un piebilst – šajā avantūrā iesaistītie noteikti zinājuši, cik riskantu izpriecu ir iecerējuši.

«Izskatās, ka foto pasūtītājiem patīk pārkāpt likumu un parādīt savu varu. Domāju, ka meiteņu kailbildes ar iespaidīgo Dubaijas Marīnas skatu fonā sanāca krāšņas. Tomēr šādi rīkoties nav glīti, jo katrā valstī ir sava kultūra un likumi. Dubaijā tie ir cieši saistīti ar reliģiju, un šādi izklaidēties ir necienīgi,» kūrortā pieredzēto komentē Felipe.



Avots

Dalies: