Nāvīgi slims 20 gadus vecs vīrietis apprec savu draudzeni – līdz kaps mūs šķirs

Nāvīgi slims 20 gadus vecs vīrietis apprec savu draudzeni – līdz kaps mūs šķirs
Ouens Koplends. Foto: Gill Copland/Facebook

20 gadus vecais Ouens Koplends no Liverpūles nesen ir saņēmis ļoti skumjas ziņas – trešā kursa studentam atklāts smadzeņu audzējs. Par spīti tam, ka viņam, pēc ārstu domām, ir atlikušas vien pāris dienas šajā saulē, Koplends un viņa draudzene ir izlēmuši salaulāties, vēsta portāls “Unilad”.



Vīrietis par audzēju uzzinājis 2020. gada novembrī un pārdzīvojis vairākas operācijas un apstarošanas, taču ārstu pūliņi nav snieguši cerēto rezultātu.

Pēc slikto ziņu saņemšanas Ouens lūdzis savu draudzeni, 21 gadu veco Sāru Džonsu, apprecēt viņu pie slimības gultas. 8. martā, pulcējoties ap viņu savās mājās Liverpūlē, Koplenda draugi un ģimene sarīkoja kāzu ceremoniju, kurā bija dzīvā mūzika, ziedi un mielasts.

Ouena mamma Džila sacīja, ka viņas dēla vedējtēvs un labākais draugs Lūks esot teicis “visskaistāko runu, kādu viņa jebkad dzirdējusi”.

“Bija patīkami redzēt savus draugus un dzirdēt mana labākā drauga runu, kuru viņš paspēja sagatavot vien dienas laikā,” sacījis Ouens.

Then and now- What a difference GBM makes💔 always gorgeous tho 😍 GBM you can’t destroy beauty. Foto: facebook.com/Gill Copland

Ouena Koplenda diagnoze tika konstatēta neilgi pēc tam, kad viņš otrajā Lielbritānijas “lokdauna” periodā 2020. gada oktobrī sāka ciest no smagām galvassāpēm. Viņš tika meklējis medicīnisko palīdzību, taču pandēmijas dēļ nevarēja saņemt ārsta konsultāciju.

Jaunieša māte atklājusi, ka viņas dēlam datortomogrāfiju, kas atklāja, ka viņam ir agresīvs smadzeņu audzējs, veikuši vien pēc trim slimnīcas vizītēm un divām neatliekamās palīdzības izsaukšanas reizēm.

Par spīti staru terapijai un vairākām operācijām, vēzis ir izplatījies uz mugurkaulu.

“Es palieku pozitīvs un visu savu enerģiju nododu šai cīņai.

Es zinu, ka nav zāļu un prognoze ir slikta, bet, ja man prognozē divas nedēļas, es darīšu visu, lai iegūtu vēl vienu.

Vēlos tikai vienu – justies labāk, bet apstākļi ir tādi, kādi tie ir. Mēs ar to tiksim galā,” sacījis Ouens.



Avots