Milana Tulpanova par bijušo mīļoto izsaka skarbus vārdus

Milana Tulpanova par bijušo mīļoto izsaka skarbus vārdus
Foto: Instagram

”Influencere”, sabiedrības dāma, futbolista Aleksandra Keržakova bijusī sieva Milana Tulpanova nespēj atrast savu sievietes laimi un nepārtraukti nokļūst “dzeltenās preses” virsrakstos. Šoreiz pati to nezinot jaunā sieviete bija izveidojusi attiecības ar krāpnieku, kuram ir trīs sodāmības.



Krievijas medijiem pati Milana atklājusi, ka vairāk nav kopā ar Jevgeņiju, pāra attiecības izjukušas trīs nedēļu laikā.

Blondīne informē, ka Žeņa visu laiku viņu mānījis, viņam ir bijušas lielas problēmas ar likumu.

Presē rakstīts, ka vīrietis sodīts par zādzību, viņam ir nodokļu parādi, piederējušas daudzas ”bankrotējusās” firmas, viņš iesaistījies dzīvokļu afērās un tā ir tikai maza daļa no saņemtās informācijas.

Pusotru gadu Žeņa sēdējis cietumā, par ko Milana nav bijusi informēta. Sieviete domā, ka attiecības Žeņa izveidojis ar nodomu gūt kādu labumu no viņas.

”Man teica, ka Žeņam ir problēmas ar likumu un turklāt jau ilgu laiku, bet viņš uzsvēra, ka tā nav patiesība, ka viņš ir kārtīgs cilvēks. Viņam vajadzēja tikai vieglu dzīvi, bet es vēlējos izveidot ģimeni. Viņš ir krāpnieks ar vairākām sodāmībām,” presei nekautrējas atklāt Milana.

Vīrietim ir 45 gadi, bet skaistajai blondīnei 27 gadi. Sieviete neslēpj, ka Žeņa viņu kontrolējis un pārlasījis sarakstes. Uzmanīta arī informācija, kas tiek publiskota sociālajos tīklos.

Skaistule nevēlējās visu atklāt publiski, bet tā kā bijušais vairākkārt draudējis ar izrēķināšanos viņai un viņas ģimenei, tad klusēt nav iespējams.
Milana un Aleksandrs Keržakovs iepazinās 2014. gadā, drīz vien skaistule kļuva par futbolista trešo sievu. Pasaulē nāca pāra dēls, kuram nu sportists maksā alimentus, bet mīlnieki 2019.gadā izšķīrās. Kopš šķiršanās Milana nespēj izveidot nopietnas attiecības.



Avots