Gunārs atjauno attiecības ar Eglīti

Gunārs atjauno attiecības ar Eglīti
Foto: VLADISLAVS PROŠKINS, F64

Pēc vairāku mēnešu klusēšanas perioda kontaktus atkal atjaunojuši ‘’Piecērt Eglītei!’’ spožākie varoņi Līga Eglīte un Gunārs Sārtaputns. Kā Skaties.lv atklāj Gunārs, Eglītei bijis nepieciešams laiks, lai sadzīvotu ar sirdssāpēm pēc Maira Daiļā Liepiņa atraidījuma. Nu tas ir izsāpēts, un abi jau spriež par tikšanos Rīgā! Bet vēl tik tikko Gunārs klāstīja, ka Gaida ciemos līgavu no ārzemēm



Gunārs bija tas, kurš Eglīti steidza mierināt, kad izrādījās, ka skaistules iepazīšanās spēlē izvēlētais Mairis Daiļais Liepiņš tomēr nav heteroseksuāls.

Pēc kaislīga randiņa Rīgā abu daudzsološais sakars negaidīti pārtrūka – Gunārs atklāja, ka Eglīte vairs neatbild uz viņa zvaniem. Rudens pagāja, abiem nesazinoties, līdz pagājušā gada izskaņā Gunārs atkal saņēmis sirsnīgu Eglītes zvanu, kurā viss izrunāts.

‘’Viņai rudenī bija uznākusi depresija, bija ‘’škrobe’’ par to ‘’zilo’’. Izrunājāmies, izskaidroju viņai, ka tā taču vispār nebija viņas vaina.

Kā savulaik Šķēle teica – ja nevari dabūt stiprāko, ņem dumāko, no kura pēc tam viegli un bez problēmām tikt vaļā. Domāju, ka tā arī Eglīte ir izdarījusi.

Sirsnīgi izrunājāmies, turpinām sazvanīties. Teikšu tā – ja mani tagad kāds kaut kur aicinās, ņemšu Egli zem rokas un tikai kopā ar viņu,’’ smaida Gunārs.

Abiem kopā briestot pat biznesa plāni, par kuriem saimnieks vēl māņticīgi nevēlas runāt. Runājot par tikšanos, pagaidām abi viens otram neko neuzspiež.

‘’Pēc kāda laika man darīšanās būs jāsāk atkal uz Rīgu braukāt. Tad runāts, ka ciemošos pie Eglītes.
Pie manis viņa šobrīd atbraukt nevar, un tas ir labi saprotams. Ir krīze, viss prasa naudu. Te, Balvos, jau šobrīd viņu nekur arī aizvest nevaru – burbuļvanna, sāls istaba – viss slēgts. Nav kur aicināt.

iņas ciemošanos pie manis atlikām uz vasaru,’’ tā Gunārs, kurš pēc ierobežojumu atcelšanas gan cer traukties uz Rīgu pie skaistules.

Bet kā plāni attiecībā uz Eglīti iet kopā ar Gunāra gatavošanos ārzemju viešņas uzņemšanai? Vēl janvāra beigās saimnieks aktīvi meklēja stieni un ziņoja faniem, ka internetā iepazinies ar ārzemju striptīza dejotāju, kura gatavojas pie viņa uz kādu laiku ievākties.

Gunārs var nomierināt satrauktos prātus – viņš visu māk apvienot!

”Es taču netaisos uzreiz gulēt ar to sievieti! Atbrauks, paskatīšos viņas šovu, draudzīgi padzīvosim. Neesmu tāds, kurš uzreiz liekas gultā ar katru pretimnācēju,” striptīza dīvu kā vienkārši draudzeni uzņemt noskaņojies Gunārs.



Avots

Dalies: