5 miljonus ASV dolāru likumiski ir ieguvusi kuce Lulū

5 miljonus ASV dolāru likumiski ir ieguvusi kuce Lulū
Borderkollija šķirnes meitene Lulu, kas nesen kļuvusi par multimilljonāri. FOTO: Curiosidades/Facebook

Kāds uzņēmējs ASV ir sev izvēlējies visai neparastu mantinieci – nelaiķa atstātos piecus miljonus ASV dolāru likumiski ir ieguvusi borderkollija meitene Lulū, vēsta televīzijas kanāla “News Channel 5 Nashville” interneta portāls.



Astoņus gadus vecā suņa īpašnieks, uzņēmējs Bils Doriss, ir novēlējis suņa kopšanas izdevumiem visai prāvu naudas summu. Suņu meitene jau divus gadudz dzīvo ar Martu Bērtoni, nelaiķa tuvu draudzeni un Lulu aprūpētāju.

Lielāko daļu savu dienu borderkollijs pavada uz lieveņa, vērojot garāmgājējus un rūpējoties par savu mājinieku drošību.

Dorisam nav bijuši bērni un vīrietis nav bijis precējies. Uzņēmēja atstātie naudas līdzekļi ir ieskaitīti īpašā fondā, kura pārvaldītājs Martai Bērtonei ik mēnesi izmaksā līdzekļus, lai parūpētos par ķepaini.

Neraugoties uz prāvo naudas summu, suņa aprūpētāja un jaunā saimniece vēsta, ka netaisās mīlulim pirkt ar dimantiem rotātu kaklasiksnu vai kādus citus greznus aksesuārus.

Ir skaidrs, ka piecus miljonus mēs neiztērēsim,” stāstījusi Bērtone. Pašlaik vēl nav skaidrs, kas notiks ar fondā atlikušajiem līdzekļiem pēc suņa nāves.

Ir skaidrs, ka piecus miljonus mēs neiztērēsim,” stāstījusi Bērtone. Pašlaik vēl nav skaidrs, kas notiks ar fondā atlikušajiem līdzekļiem pēc suņa nāves



Avots