Elizabetes II mazmeita Zāra gaida trešo bērnu

Elizabetes II mazmeita Zāra gaida trešo bērnu
Zāra un Maiks Tindali. (Foto: ddp/INTERTOPICS/Photoshot / Vida Press)

Princeses Annas meita Zāra Tindala gatavojas trešo reizi kļūt par māmiņu. Šo ziņu apstiprinājis viņas vīrs, 42 gadus vecais Maiks Tindals. Viņš par to pastāstījis podkāstā “The Good, The Bad & The Rugby”.

“Man šī ir bijusi ļoti laba nedēļa, jo es uzzināju, ka ceļā pie mums ir trešais Tindals,” viņš atklājis podkāsta vadītājiem Džeimsam Haskellam un Aleksam Peinam.

“Gribu, lai šoreiz piedzimtu puika, man jau ir divas meitenes. Taču es vienalga viņu mīlēšu, vai būs puika, vai meitene, taču – lūdzu – esi puika! Mēs vēl neesam izvēlējušies vārdu – Kovi vai Kovīna,” pajokojis bijušais regbija spēlētājs.

Zāra un Maiks apprecējās 2011. gada jūlijā un ģimenē audzina divas meitas: sešus gadus veco Miu un divus gadus veco Līnu.

Karalienes Elizabetes II mazmeita pārdzīvojusi divus spontānos abortus, pirms viņai izdevās veiksmīgi iznēsāt otro meitu. Podkāstā Maiks arīdzan pastāstījis, ka meitas vēl nezina, ka viņām tuvākajā laikā būs mazs brālītis vai māsiņa.

“Mēs vēl nepateicām Miai, jo zinājām, ka viņa tūlīt pat izstāstīs to visiem skolā. Tagad, kad esam veikuši ultrasonogrāfiju, mēs viņai pateiksim. Viņa ļoti priecāsies, jo ir lūgusi mums vēl vienu māsiņu vai brālīti. Tā, ka domājam, ka esam izpildījuši viņas vēlēšanos. Līna aug – viņai tagad ir divarpus gadu. Viņa vēlas līdzās kādu par sevi mazāku, lai spēlētos ar mazuli un viņu ģērbtu,” savas ģimenes dzīves noslēpumos padalījies Tindals.

Avots

Dalies: