Video: Iet bojā nolecot no tilta

Video: Iet bojā nolecot no tilta
Foto: ekrānšāviņš no video

Lēciens no tilta noticis ap pulksten sešiem piektdienas pievakarē posmā, kur tilts šķērso mazo Daugavu praktiski pie pašvaldības policijas glābšanas stacijas Lucavsalā, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”. Tāpēc ziņa par notikušo atbildīgos dienestus sasniedza gandrīz acumirklī.




Kaut ko nelāgu manījuši arī pa akvatoriju tobrīd patrulējušie likumsargi, tālumā saskatot ūdens šļakatas. Paņemot binokli darbinieki ievērojuši kādu vīrieti, kurš no krasta ieskrien ūdenī un sāk ātri peldēt šļakatu virzienā.

Par atgadījumu nekavējoties ziņots Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam. Policija piesaistīja arī ūdenslīdējus Lucavsalas stacijas. Vīrieša meklēšanas operācija ilga divdesmit minūtes.

Tālāk darbus notikuma vietā pārņēma ugunsdzēsēji glābēji. Vīrieša mirstīgās atliekas uzietas aptuveni pēc stundu ilgiem meklējumiem.

Visticamāk krītot no liela augstuma smagi traumēti iekšējie orgāni un paša spēkiem nav varēts tikt krastā. Oficiāla versija par notikušo nav saistīta ar noziedzīgu nodarījumu, tā secinājusi Valsts policija.

Likumsargiem vēl jānoskaidro incidenta iemesli un tiks pārbaudīta arī versija par pašnāvību. Neoficiāli zināms, ka vīrieti līdz šādam iznākumam noveda viņa drauga mests izaicinājums.

Plašāk skatieties TV3 raidījumā “Degpunktā”.



Avots

Dalies: