Samsung varētu ražot trīs ekrānu salokāmo tālruni, bet mēs neesam tam gatavi

Samsung varētu ražot trīs ekrānu salokāmo tālruni, bet mēs neesam tam gatavi

Neilgi pirms jaunā Samsung Galaxy Z Flip salokāmā telefona prezentācijas 11. februārī, galvenais mobilo telefonu nodaļas vadītājs Roh Tae-moon izteicis savu redzējumu par to, ka Samsung jau šobrīd varētu piedāvāt salokāmu telefonu ar 3 ekrāniem, bet tirgus vēl nav tam gatavs.

Ar 3 ekrānu telefonu, tiek domāts “z” formas telefons, kuram ir viens liels ekrāns bez atsevišķa priekšējā ekrāna kā Galaxy Fold, līdz ar to piedāvājot salokāmo viedtelefonu ar ļoti šaurām malām.

Šis ir tehnoloģiskās attīstības piemērs un neliela dižošanās, ka jau šobrīd Samsung tehnoloģijas un iespējas ļauj radīt ekrānu un ierīces, kuras var locīties pat vairākas reizes. Tas varētu būt pamats nākotnes salokāmajiem planšetdatoriem, jo Roh iezīmēja, ka Samsung Galaxy Fold izstrāde notikusi 6-7 gadu garumā, un tieši šis modelis kalpos par bāzi nākotnes lielo ekrānu salocīšanas eņģes pamatam.

Taču jaunais Galaxy Z Flip sevī iemiesos ierīci, kura ir viegli pārnēsājama un mobila, jo to ir iespējams salocīt. Vissvarīgākais šobrīd ir lietotājam sniegt vislabāko lietošanas pieredzi ar šādām ierīcēm, uz ko norāda Roh. Samsung ir iespējas ražot salokāmu tālruni ar 3 ekrāniem, taču pagaidām nav ne vajadzības, ne izstrādātāji ir radījuši pietiekami daudz aplikāciju, kuras izmantot šādai ierīcei. Nozare iet pa priekšu cilvēku reālajai gatavībai pieņemt un izmantot tādu telefonu.

Avots: kursors.lv

Leave a Reply