Video: Rātslaukumā piketē pret bedrainajām Rīgas ielām un rosina atlaist domi

Sestdien, 2. martā, no pulksten 10.30 līdz 12.30 Rīgas Rātslaukumā, pie domes ēkas, notiks pikets nolūkā prasīt Rīgas domes atlaišanu un rosināt pilna audita veikšanu visās domes struktūrvienībās un kapitālsabiedrībās, aģentūra LETA noskaidroja domē.

Aculiecinieki pulksten 10.25 ziņo, ka cilvēki sāk pulcēties. Sanesti plakāti ar uzsaukumiem.

Sociālajā vietnē “Facebook” pieejamā informācija liecina, ka pasākuma rīkotājs ir Dāvis Suneps, kurš sevišķi iesaistīties mītiņā aicina nevalstiskās organizācijas.

Pasākuma pieteikumā norādīts, ka tajā plānots paust neapmierinātību par bedrainajām Rīgas ielām, dārgāko sabiedrisko transportu reģionā, fiktīviem konsultantiem Rīgas domes kapitālsabiedrībās, nesamērīgi dārgajiem remontiem un citiem procesiem.

Suneps plānojis, ka pasākumā piedalīsies aptuveni 100 cilvēku, taču atbalstu viņa iniciatīvai paudušas arī teju visas Rīgas domes opozīcijas partiju frakcijas, aicinot tajā piedalīties arī partiju biedrus un citus aktīvus rīdziniekus.

Jau vēstīts, ka 9. februārī partija “Saskaņa” organizēja mītiņu Rātslaukumā Rīgas mēra Nila Ušakova (S) atbalstam, un tajā piedalījās aptuveni 3000 dalībnieku.

Avots: delfi.lv