”Ikviens cilvēks kaut reizi dzīvē ir krāpis savu otro pusīti.” Aleksandrs Sokolovs par uzticību attiecībās

”Ikviens cilvēks kaut reizi dzīvē ir krāpis savu otro pusīti.” Aleksandrs Sokolovs par uzticību attiecībās
Foto: Facebook

Erotisko bilžu meistars Aleksandrs Sokolovs uzskata, ka neviena laulība, attiecības nevar būt bez krāpšanas. Ja otrs saka, ka nekad dzīvē nav krāpis, tie ir meli!

Savā video blogā Aleksandrs runā par uzticību attiecībās un paziņo, ka vienu reizi dzīvē ikviens cilvēks ir krāpis savu otro pusīti. Tas varbūt notika pašās pirmajās attiecībās, kuras jau beidzās un nākamās sākās, bet tā ir bijis.

Fotogrāfs piebilst, ka fakts, ka visi krāpj, nenozīmē, ka vīrs, kurš dzīvo ar sievu obligāti “iet pa kreisi”, bet reiz viņš to ir darījis.

Aleksandrs ir redzējis ierakstus sociālajā vidē, kuros vīrieši raksta, ka piecpadsmit gadu laikā nekad nav “gājuši pa kreisi”, bet tā ir tāda ”spalvu spodrināšana”.

Sokolovs atklāj neveiklākās situācijas, kuras piedzīvotas fotosesiju laikā

Fotogrāfam ir maza ticamības sajūta un liekas, ka šādi ieraksti veikti, lai sievas izlasītu. Bet tieši tas liecina, ka ir ko slēpt.

Neskatoties uz to, Aleksandrs domā, ka ir trīs cilvēku kategorijas, kuras neiet pa kreisi:

Pirmā kategorija ir aseksuāli cilvēki, jo viņus sekss kā tāds maz interesē. Ja viss notiek reizi divās nedēļās, viņiem ir gana un šādiem cilvēkiem nav motivācijas meklēt kaislības ārpus mājas.

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs: Es neesmu par gejiem. Esmu pret idiotiem

Otrā kategorija ir cilvēki, kuriem ir laika trūkums. Ja sievietei ir trīs bērni, viņai nav laiks skatīties TV, kur nu vēl domāt par attiecību meklēšanas ārpus mājas. Vieglāk ir fokusēties uz vīru un ne par ko nedomāt.

Trešā kategorija ir cilvēki, kuri ir iemīlējušies. Nav spēcīgāka spēka par mīlestību, mīlestība neļaus būt negodīgiem.

Neskatoties uz to, Aleksandrs piebilst, ka iemīlēšanās un mīlestība nav mūžīgs process.

Ja kāds saka, ka viņa attiecībās mīlestība ir desmit gadus un katra reize ir kā pirmo reizi, fotogrāfs domā, ka cilvēks melo citiem, galvenokārt pats sev.

Pēc Aleksandra domām, iemīlēšanās ilgs 1-2 mēnešus, mīlestība ar kaisli līdz trīs gadiem. Vēlāk vīrietim ir mīlestība pret cilvēku, ne pret sievieti kā seksuālu būtni.

Daudzi vīrieši fotogrāfam ir teikuši, ka no visas sirds mīl vienu sievieti, bet tas netraucē gulēt ar citām.

https://www.youtube.com/watch?v=x8o5Wv0vvpA

Aleksandrs ir drošs, ka sekss un mīlestība ir divas dažādas lietas un piebilst, ka ļoti labi zina, ko nozīmē mīlēt.

Fotogrāfs ir pārliecināts, ka cilvēks ir dzīvnieks. Varbūt kādam negribas to atzīt, bet visi prieki un problēmas, kuras saistītas ar dzimumu, nereāli spēcīgi ietekmē katra indivīda likteni un kopumā cilvēces attīstību.

Avots: skaties.lv