VIDEO: Endziņš gatavojas boksa mačam ar Kiviču un tiek piekauts

Viltus ziņu izplatītājs Niks Endziņš gatavojas boksa mačam pret mūziķi Andi Kiviču, kas gaidāms 9.martā. Tiesa gan, pagaidām Endziņam neveicas pārāk labi.

Gatavojoties mačam, Edziņš izvēlējās spēcīgas miesasbūves partneri – “A.R. Sporta studijas” ringā Endziņu eksaminēja smagā svara bokseris Kristaps Zutis.

Video redzams, ka Zutis nudien izrādījās spēcīgāks par Endziņu.

Video noslēgumā viņš gan vēlreiz uzsver, ka stāsies pretim Kivičam 9.martā.

Jāatgādina, ka Endziņš plašāku sabiedrības ievērību guva pēc tam, kad pagājušā gada augusta nogalē viņu aizturēja policija par viltus ziņu veidošanu un izplatīšanu. Viena no šādām ziņām vēstīja, ka 15. jūlijā sabrucis lielveikals “Alfa” un bojā gājuši simtiem cilvēku. Apcietinājumā 21 gadus vecais jaunietis pavadīja 3 mēnešus. Šī gada janvārī Endziņš paziņoja par iesaistīšanos politikā, iestājoties “Latvijas Sociāldemokrātiskajā strādnieku partijā” (LSDSP).

Savukārt Valentīna dienā, 14. februārī, Endziņa mesto izaicinājumu uz boksa cīņu pieņēma Andris Kivičs, kurš pēdējo mēnešu laikā kļuvis par vienu no apspriestākajām personām medijos un sociālajos tīklos. Saistībā ar šo notikumi nesnauž “Betsafe” bukmeikeri, kas jau izteikuši prognozes par gaidāmo tikšanos ringā. Ja šāda cīņa notiks, par favorītu tajā tiek uzskatīts Niks Endziņš – varbūtība, ka viņš uzvarēs, vērtēta ar 63%. Tiesa gan, iespēja, ka šāda cīņa notiks līdz šī gada 1. jūnijam, tiek vērtēta kā zema – vien ar 33%.

Video autors: Edgars Aivars/facebook