Bilžu lielmeistars Aleksandrs Sokolovs māca, kā pārgulēt ar modeli

Bilžu lielmeistars Aleksandrs Sokolovs māca, kā pārgulēt ar modeli
Foto: youtube ekrānšāviņš

Vienam no populārākajiem un pieprasītākajiem Latvijas fotogrāfiem Aleksandram Sokolovam ir ne tikai liela pieredze erotiskā foto lauciņā, viņš ir arī eksperts seksa jomā. Aleksandrs lieliski izprot sievietes un bieži vien sniedz padomus vīriešiem, kā iegūt kāroto dāmu!

Uzsākot savu video blogu Aleksandrs uzreiz brīdina, ka viņa shēma modeļu pavedināšanā nav ātra, būs vajadzīgs laiks.

Sokolovs jau astoņpadsmit gadus ir fotogrāfs un katru dienu fotografē modeles, tāpēc ir tikai loģiski, ka bieži saņem jautājumu, par modeļu pavedināšanu.

Aleksandrs Sokolovs māca, kā dāmām nodarboties ar ”skvirtu” un gūt labsajūtu

Fotogrāfs neslēpj, ka gadu laikā vairākkārt ir bijis attiecībās ar meitenēm, kuras saticis studijā. Tāpēc erotisko bilžu lielmeistars ir pārliecināts, ka viņa shēma darbojas.

Aleksandrs shēmas skaidrojuma sākumā piebilst, ka nevajag modeli aiztikt ar rokām, nevar uzmākties, stāstīt seksuālus jociņus vai izrādīt interesi kā pret sievieti.

”Ikviens cilvēks kaut reizi dzīvē ir krāpis savu otro pusīti.” Aleksandrs Sokolovs par uzticību attiecībās

Pret modeli jāizturas kā pret māsu, jeb sievieti, kura seksuāli nekādā veidā neuzrunā. Fotogrāfs ir pārliecināts, ka ikviena seksuālas vēlmes izrādīšana dāmā radīs pretējas sajūtas.

Tālākā shēma liek pret sievieti būt pieklājīgam, taktiskam, asprātīgam un kādā no sarunas momentiem iesaistīt tekstu, ka meklē nopietnas attiecības, ka vēlies ģimeni un gadījuma sakari tevi neinteresē.

Fotografējot Aleksandrs aicina izteikt modelei komplimentus, jo sievietes dievina sev veltītus labus vārdus.

Lai shēma darbotos, kategoriski aizliegts, uzbudināties, ja dāma redzēs piebriedušu bikšu priekšu, nekas neizdosies.

https://www.youtube.com/watch?v=V62C7Php5Lo

Kā viena no galvenajām pavedināšanas sastāvdaļām ir skaistas bildes, tas dāmai liks saprast, ka strādā uz visiem 120 procentiem.

”Tev jābūt aukstam, profesionālam un asprātīgam. Visu ievērojot – viņa “norīs ēsmu”. Atliek tikai gaidīt, modele pati uzrakstīs. Tas var notikt nākamajā dienā, pēc nedēļas, mēneša, bet uzrakstīs. Viņas acīs būsi foršs puisis, ne tāds, kā daudzi iztēlojas fotogrāfus,” video blogā stāsta Aleksandrs.

Pateicoties shēmai, modelei iepatiksies kā personība, kā cilvēks.

Sokolovs ir drošs, ka ”A” kategorijas sievietes nepiesaistīs liels dzimumloceklis, automašīna vai muskuļi. Šādas sievietes tiecas pēc harizmas, intelekta un pareizās attieksmes pret sevi.

Avots: skaties.lv