Sony SP900 jaunās sporta austiņas apvieno ūdensizturību un bezvadu lietojumu

  • Atskaņojiet mūziku no sava viedtālruņa, Walkman® atskaņotāja ar BLUETOOTH® savienojumu vai bez savienojuma ar citu ierīci, izmantojot 4GB iekšējo atmiņu
  • Nav nekādu ierobežojumu šo austiņu lietojumam – varat ar tām peldēt kaut vai baseinā vai jūrā
  • Piemērotas visdažādākajiem sporta veidiem un stabili turēsies ausīs, nodrošinot augstu skaņas stabilitāti

Klausieties mūziku ar īstenām bezvadu austiņām, kurām vairs nav nepieciešams pat pieslēgums viedtālrunim – to piedāvā Sony jaunais  modelis WF-SP900, kas sniedz vislabāko iespēju klausīties mūziku sportošanas laikā. Absolūts bezvadu dizains nozīmē, ka jūs brīvi varat kustēties un nekas jūs neierobežo, un jūs varat klausīties savas iemīļotākās melodijas ērtajās ausīs liekamajās austiņās.

Brīvība savienoties un klausīties ilgāk

Izveidojot austiņu SP900 savienojumu ar savu viedtālruni vai datoru caur BLUETOOTH®, jūs varat klausīties mūziku trīs stundu garumā (vai līdz pat 12 stundām ar uzlādes kasti). Ja vēlaties brīvību no piesaistes citām ierīcēm, varat klausīties mūziku no iebūvētās 4GB atmiņas krātuves, kurā var glabāt līdz pat 920 dziesmām un klausīties vismaz 6 stundas, kā to paredz baterijas darbības laiks (līdz pat 21 stundai ar uzlādes kasti).

Šīs visīstākās bezvadu austiņas lietotāju ērtībām ir saderīgas arī ar NFC™.

Baudiet mūziku tur, kur līdz šim tas nebija iespējams  

Austiņas SP900 ir ne tikai bezvadu un ūdensizturīgas, tās ir izturīgas pat sāļā ūdenī. Austiņas ar IPX5/8 izturību ļauj peldēt baseinā vai jūrā līdz pat 2 metru dziļumā – tās ir ideālas, lai lietotu peldoties, neizmantojot papildu ierīces mūzikas atskaņošanai. Tās ir arī mazgājamas, līdz ar to varat uzturēt tīras pēc sportošanas. Pateicoties IP6X izturībai, tās ir arī izturīgas pret putekļiem un paredzētas ilglaicīgai lietošanai, līdz ar to vienmēr būs lielisks sabiedrotais sportojot.

Šīm austiņām ir uzlabots ergonomisks dizains (trīs krāsās, ieskaitot melnu, baltu un dzeltenu), lai būtu ērta, stabila un droša lietošana.  Savām ērtībām varat izvēlēties piemērotāko no 4 austiņu izmēriem un 3 izmēru atbalsta arkām. Maināmos austiņu elementus var izvēlēties tā, lai pielāgotu attiecīgām aktivitātēm, kam esat paredzējuši nodoties konkrētajā laikā. Niršanai būs nepieciešamas peldēšanai paredzētās austiņas, kas arī ir četros izmēros.  Ir paredzēta iespēja lietot arī saitīti, lai jūs justos pārliecināti un droši.

Kad izraudzīts Ambient Sound režīms, jūs varat izvēlēties ‘normālo’ režīmu, kas pieļauj ikdienas būtiskāko skaņu dzirdēšanu un mūzikas klausīšanos fonā, vai ‘balss’ režīmu, kurā jūs varat netraucēti klausīties mūziku, tomēr nepalaižot garām ziņojumus u.tml..

Austiņas SP900 ir izturīgas un stilīgas, neraugoties uz mazo izmēru, un tās spēj nodrošināt skaidru, dzidru skaņu ar jaunajām Sony oriģinālajām draivera vienībām Balanced Armature, kas ļauj baudīt iemīļotākās melodijas sportošanas laikā.

Uzlabota lietojamība

Austiņās SP900 izmantota intuitīvā operētājsistēma ar pieskāriena pārvaldību vai pogas pārvaldību, līdz ar to jūs viegli varat pastiprināt vai pieklusināt skaņu ar divkāršu pieskārienu, kā arī spēlēt, iepauzēt vai pāriet uz nākamo vai iepriekšējo dziesmu u.tml., neizmantojot pogas.

Vēl iespējams izmantot bezmaksas Sony | Headphones Connect lietotni, lai papildinātu skaņas iestatījumus. Iespējams izvēlēties ieslēgt vai izslēgt Ambient Sound režīmu, un tāpat arī Quick Sound iestatījumus.

Jūs varat arī lietot Sony | Music Centre lietotni dziesmu apskatīšanai un atskaņošanai. Lai pārsūtītu dziesmas uz 4GB krātuvi, izmantojiet Sony | Music Centre lietotni datoriem un USB Type-C™ vadu, kas ietilpst komplektā.  Uzlādes kastes uzlādēšanai arī varat izmantot vadu.

Izveidojot austiņu savienojumu ar viedtālruni, varat aktivizēt Google™ lietotni un Siri.

Īstenās bezvadu sporta austiņas WF-SP900 maksās aptuveni €280 un būs nopērkamas, sākot no 2018. gada novembra.