Sony jaunie EXTRA BASS™ skaļruņi ar spēcīgo skaņu pacels jūsu ballīti jaunā līmenī

  • Izbaudiet jebkuru ritmu un iekuriniet ballīti ar EXTRA BASS™
  • Pateicoties uzlabotajai izturībai un dizainam, ko ērti pārnēsāt, klausieties mūziku jebkurā lokācijā
  • Radiet perfektu ballītes atmosfēru ar jauno gaismu dizainu un krāsām

Sony papildina savu EXTRA BASS™ klāstu ar SRS-XB12, SRS-XB22 un SRS-XB32 pārnēsājamiem skaļruņiem, kā arī ar jauno, jaudīgo GTK-XB72 bezvadu skaļruni.

Spēcīgs skaņas blieziens
Dzirdiet un izbaudiet dziļu un spēcīgu basu, ko piedāvā Sony populārais EXTRA BASS™ klāsts. XB22 un XB32 modeļi aprīkoti ar dubultiem pasīvajiem skaņas raidītājiem, kas darbojoties kopā ar pilna diapazona stereo skaļruņiem, pastiprina zemākās frekvences un basu, neskatoties uz tā kompakto izmēru. Līdzīgam efektam XB12 aprīkots ar vienu pasīvo skaņas raidītāju.

XB72 modeļa ietilpīgais korpuss un iespaidīgie vūferi rada spēcīgu basu un paplašina skaņas laukumu spēcīgai skaņai.

Sarīkojiet ballīti
Pateicoties dizainam, kas atvieglo līdzņemšanu, un iebūvētam akselerometram, kas rada skaņas un gaismas reakciju, modeļiem XB22 un XB32 tagad ir arī Party Booster funkcija. Lai panāktu skaņas un gaismas reakciju, nepieciešams tikai viegli tam uzsist. Bet tas nav viss, ar salāgoto Fiestable aplikāciju, varat izbaudīt veselu rindu interesantu funkciju, ko piedāvā XB72 modelis. Padariet savu ballīti īpašu līdz ar balss kontroli- jaunu kustību kontroles iespēju-, un ar interaktīvām ballītes gaismām. Jums tikai jāizvēlas ‘Party Lights’ sadaļu bezmaksas Fiestable aplikācijā savā telefonā, lai salāgotu mūziku ar gaismām, un varat radīt dzīvās mūzikas koncerta atmosfēru.

Ar uzlaboto daudzkrāsaino gaismu funkciju XB32 un XB72 modeļiem jūs varat jebkurā vietā radīt ballītes atmosfēru. Ar gaismām vairākās krāsās, ko iespējams sinhronizēt ritmā ar iecienīto mūziku, kā arī ar mirgojošu stroboskopu, XB32 un XB72 radīs ballītē naktskluba atmosfēru. Līdz ar Fiestable aplikāciju varat iegūt vēl vairāk iespēju personalizēt kontroli. Lai iedzīvinātu jebkuru pasākumu, XB22 modelis pieejams arī ar vienkrāsainu gaismas līniju.

Ballīšu izturīgi

Skaļruņi ir ar IP67 kategoriju, tātad izturīgi pret ūdeni un putekļiem. XB12 modelim ir gumijai līdzīgs apvalks, tikmēr XB22 un XB32 modeļiem šis apvalks papildināts ar mazgājamu audumu, kas jūsu skaļruni padara absolūti ballīšu izturīgu. XB32 un XB22 ir arī nerūsējoši un triecienizturīgi, tā ka neatkarīgi no lokācijas varēsiet maksimāli izbaudīt mūziku. Izpaudiet savu ballēšanās stilu līdz ar jauno pieejamo krāsu klāstu.

Pilni uzlādēta baterija ļaus darboties līdz pat 24 stundām, ērtais un kompaktais dizains ar rokturi pārnēsāšanai priecēs ar mūziku, lai vai kur jūs ietu. Baterijas uzlādes nolūkā modelim XB32 var pat pieslēgt savu viedtālruni, tātad apturēt ballīti nav attaisnojuma.

SRS-XB12 modelis būs pieejams no 2019. gada aprīļa ar aptuveno cenu €60.

SRS-XB22 modelis būs pieejams no 2019. gada maija ar aptuveno cenu €120.

SRS-XB32 modelis būs pieejams no 2019. gada maija ar aptuveno cenu €170.

GTK-XB72 modelis būs pieejams no 2019. gada aprīļa ar aptuveno cenu €350.


1 Palielināta ilgtspēja XB12, XB22 un XB32 modeļiem
2 Gaismu efekti pieejami XB32, XB22 un XB72
3 Gaismas un kustību kontrole XB32 modelim var tikt pielāgota Fiestable aplikācijā. XB72 modeļa papildu iespējas pieejamas Fiestable aplikācijā.
4 Tas negarantē bojājumus, saplīšanu, ūdensizturību vai izturību pret putekļiem jebkuros apstākļos. Deformācija vai bojājumi, kas radušies, sistēmai nokrītot vai pakļaujot to mehāniskam triecienam, var pasliktināt izturību pret ūdeni un putekļiem.
5 XB32: līdz 24 stundām (standarta režīmā bez gaismām) XB22: līdz 12 stundām (standarta režīmā bez gaismām) XB12: līdz 16 stundām Augstākminēto 3 modeļu ilgtspeja var atšķirties no minētā laikā atkarībā no izvēlētā skaļuma, atskaņotās mūzikas, gaisa temperatūras un lietošanas apstākļiem. XB72: šim modeliem pieejama AC barošana, nav iebūvētas baterijas
6 Rokturis pārnēsāšanai pieejams tikai XB72 modelim