Sony iepazīstina ar jauna līmeņa trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju austiņās WH-1000XM3

  • Ar jauno HD trokšņus slāpējošo procesoru QN1 iezīmējas jauns attīstības posms nozarē vadošajā trokšņu slāpēšanas (Noise Cancelling)tehnoloģijā
  • Izcila skaņa un gudra klausīšanās
  • Ērti valkājamas austiņas, uzlabots stils, saglabājot ergonomisku uzbūvi, uzlabotas ātrās uzlādes iespējas

Austiņas WH-1000XM3 ir jaunākais papildinājums augsti novērtētajā Sony 1000X saimē. Šis austiņu modelis ar galvas stīpu piedāvā visas iemīļotās funkcijas, kādas jau sastaptas iepriekšējā modelī WH-1000XM2, tomēr tās papildinātas ar vairākiem būtiskiem uzlabojumiem, tostarp labāku trokšņu slāpēšanu (Noise Cancelling), lai jūs klausoties saturu justos vēl patīkamāk.

Bloķē vēl vairāk vides skaņu

Klausieties mūziku jauna līmeņa klusumā ar Sony nozarē vadošo trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju. Austiņas 1000XM3 ir aprīkotas ar gluži jaunu HD trokšņu slāpēšanas procesoru QN1, kas ir aptuveni četras reizes jaudīgāks par iepriekšējo. Jaunizveidotais elements var ne tikai novērst transporta skaņas dzirdamību, kā to varēja šī procesora priekštecis, bet vēl vairāk slāpēt ikdienas fona trokšņus, piemēram, ielu troksni un cilvēku balsis. Tas ir aprīkots arī ar duālo trokšņu sensora tehnoloģiju, kas ar diviem mikrofoniem uztver apkārtnes trokšņus un nodod skaņu informāciju procesoram, lai tas šos trokšņus novērstu.

Šīs austiņas ir piemērotas lidošanai, jo tās ir aprīkotas ar atmosfēras spiediena optimizācijas funkciju, kas ļauj trokšņu slāpēšanu pielāgot tieši lielam augstumam, izmantojot sensorus, kas konstatē gaisa spiedienu un attiecīgi optimizē trokšņu slāpēšanu.

Augstākās kvalitātes skaņa

Šīs austiņas, kas radītas kopā ar profesionāli ar biežu ceļošanu prātā, atskaņo izsmalcinātu augstas izšķirtspējas audio ar 40mm draiveri ar šķidro kristālu polimēru (LCP) diafragmu, kas rūpējas par smagajiem ritmiem un var reproducēt skaņu pilnā frekvenču diapazonā līdz 40kHz. Tas ļauj jums klausīties mūziku tieši tādā skanējumā, kā to paredzējis izpildītājs.

HD trokšņus slāpējošais procesors QN1 darbojas ne tikai attiecībā uz trokšņu slāpēšanu, bet arī nodrošina pārsteidzoši augstu skaņas kvalitāti ar 32 bitu audio signāla apstrādi un DAC un pastiprinātāja funkciju apvienojumu. Tas nodrošina izcili augstu skaņas kvalitāti, labāko savā klasē pēc signāla un trokšņu attiecības rādītājiem, un zemu deformāciju līmeni attiecībā uz portatīvajām ierīcēm.

Gudra klausīšanās

Aktivitātes atpazīšanas funkcija, adaptīvā skaņas kontrole (Adaptive Sound Control), konstatē fiziskos apstākļus.  Ar 3 automātisko režīmu maiņām austiņās 1000XM3 jūs pastaigājoties varat izvēlēties dzirdēt visas apkārtnes skaņas kopā ar mūziku, dzirdēt tikai paziņojumus un mūziku, kad kaut kas jāgaida, vai arī pilnībā iegrimt mūzikas skanējumā, aktivizējot apkārtējo trokšņu slāpēšanu, kad braucat vilcienā vai autobusā.  Gudro klausīšanos var ieslēgt, izmantojot SENSE ENGINE™ tehnoloģiju. Jūs varat arī pielāgot savas iecienītākās izvēles, izmantojot Sony | Headphones Connect lietotni.

Pielāgojiet vēlamo skanējumu

Ātrās uzmanības režīms (Quick Attention Mode) dod iespēju, nenoņemot austiņas, sadzirdēt, kas notiek apkārt. Pielieciet labo roku pie austiņas korpusa, lai nekavējoties pieklusinātu mūzikas skaņu un varētu ātri atbildēt apkārtējiem. Tādējādi, piemēram, lidojuma laikā jūs varat pasūtīt dzērienu, nenoņemot austiņas.  Ir arī vēl arī citi veidi, kā kontrolēt skaņu – pieskarieties skārienvirsmai uz labās austiņas, lai klusinātu vai pastiprinātu skaņu vai mainītu dziesmu.

Vēl viens uzlabojums ir pielāgojama automātiskā barošanas izslēgšanas funkcija pavadošajā Headphones Connect lietotnē, un tas nozīmē, ka austiņas var palikt ieslēgtas un darboties trokšņu slāpēšanas režīmā bez pieslēguma kādai ierīcei, –  ideāls variants, ja vēlaties izolēties no trokšņiem, neklausoties mūziku. Piemēram, jūs mierīgi un netraucēti varat atpūsties ilgo lidojumu laikā.

Viegli lietojamas, praktiskas, ērtas

Austiņām 1000XM3 ir jauns, smalkāks siluets, tās ir vieglākas svarā salīdzinājumā ar savām priekštecēm. Tās ir ļoti ērtas, ko nodrošina dziļāki uzauši un biezāks galvas stīpas polsteris. Izskaties un jūties labi! Austiņām komplektā ir stilīga auduma somiņa, kas iepriecinās modes sekotājus, tāpat kā jaunā pievilcīgo krāsu izvēle (melna vai platīna sudraba ar zelta akcentiem).

Papildus 30 stundu baterijas darbības laikam ar trokšņu slāpēšanu un BLUETOOTH® savienojumu, austiņām 1000XM3 ir arī uzlabota ātrās uzlādes funkcija, kas nodrošina 5 stundu ilgu bezvadu mūzikas atskaņošanu tikvien kā pēc 10 minūšu uzlādes, izmantojot mūsdienīgu USB tipa-C™ portu.

Ar vairāku mikrofonu ieviešanu arī balss zvani ir padarīti skaidrāki, kas ir ideāli bezvadu sarunām.

Austiņas WH-1000XM3 ar nozarē vadošo trokšņu slāpēšanu maksās aptuveni €380 un būs pieejamas no 2018. gada septembra sākuma.

Preses relīze: sonylatvia.com