Sony iepazīstina ar ilgi gaidīto 400mm F2.8 G Master™ Prime objektīvu | 28.06.2018

Sony iepazīstina ar ilgi gaidīto 400mm  F2.8 G Master™ Prime objektīvu | 28.06.2018Jaunais plaša atvēruma diafragmas super-telefoto fiksētā fokālā attāluma objektīvs ir pasaulē vieglākais savā klasē, ar izcilu autofokusa sniegumu, inovatīvu optikas uzbūvi un izcilu attēla kvalitāti.

Sony vakar izziņoja ļoti gaidīto FE 400 mm F2.8 GM OSS plaša diafragmas atvēruma un fiksēta fokālā attāluma super-telefoto objektīvu (modelis SEL400F28GM).

Sony jaunais objektīvs FE 400mm F2.8 GM OSS, kas ir tapis pēc rūpīgiem pētījumiem un testiem, ir pirmais plaša atvēruma diafragmas super-telefoto objektīvs ar fiksētu fokālo attālumu, kas pievienojas E bajonetes objektīvu klāstam.

Šis aizraujošais jaunais objektīvs nodrošina izcilu attēla kvalitāti, izcilu fokusēšanas ātrumu un precizitāti, kā arī vienlaikus var lepoties ar vieglāko svaru savā klasē un ļoti līdzsvarotu dizainu. Tā ir ideāla izvēle profesionāliem sporta, savvaļas dzīvnieku un dabas fotogrāfiem, kā arī perfekts papildinājums Sony plašajam ātro E bajonetes fotoaparātu korpusiem, ieskaitot α9, α7R III un citiem.

Iesūtīja: Sony Latvija