Sony laiž klajā jaudīgu kabatas izmēra mobilo projektoru audiovizuālam piedzīvojumam

Sony laiž klajā jaudīgu kabatas izmēra mobilo projektoru audiovizuālam piedzīvojumamSony paziņoja, ka mobilais kabatas izmēra projektors MP-CD1 Eiropu sasniegs šā gada pavasarī. Projektors MP-CD1 ir tik mazs, ka viegli ieguļ plaukstā, taču spēj projicēt saturu 3 metru platumā no neliela attāluma (aptuveni 3,5 m). Šis ir patiešām daudzpusīgs projektors, kas sver tikai 280g, uzreiz padarot jebkuru virsmu par plašu ekrānu. Projektors darbojas teju nedzirdami, līdz ar to ir ideāli piemērots gan biznesa prezentācijām, gan spēlēm, brīvdabas pasākumiem un kino vakariem ģimenes lokā.

Projektora krāsainajā displejā izmantota DLP® IntelliBright™ tehnoloģija, ko darbina moderns attēla apstrādes algoritms, kas pastiprina spilgtumu, neietekmējot baterijas patēriņu.

Projektora unikālais dizains ļauj līdz minimumam samazināt uzkaršanu un vienlaikus saglabā augstu spilgtuma līmeni. Ērtā kabatas izmēra ierīce jau izpelnījusies atzinību un ir godalgota ar dizaina balvu iF 2018 Design Award. Pēc ANSI standarta 105 lūmeni un 5000 mAh iebūvētā baterija dod iespēju lietotājiem projicēt skaidru un spilgtu attēlu neuztraucoties par baterijas uzlādi līdz pat divām stundām. Projektora darbības laiku var pagarināt, vienkārši uzlādējot to, izmantojot standarta USB-C pieslēgvietu. To var izdarīt arī projektora darbības laikā, līdz ar to ne vienmēr ir nepieciešams atbilstošais AC adapteris, ko mēdz aizmirst. Ja projektoru MP-CD1 ir paredzēts lietot brīvā dabā, to viegli iespējams uzlādēt no pārnēsājamā akumulatora.

Projektors MP-CD1 Eiropā būs nopērkams no 2018. gada aprīļa un maksās aptuveni €400.

Specifikācija

Modelis MP-CD1 Mobile Projektors
Projicētā attēla izmērs Max. 3 m no 3.45 m attāluma
Kontrasta koeficients 400:1
Izvades izšķirtspēja 854 x 480
Krāsu reproducējamība Full colour (16 770 000 krāsas)
Svars Apt. 280g
Nepārtraukts projektora darbības laiks (no pilnas uzlādes) Apt. 120 minūtes (pilna uzlāde un bez pieslēgšanās enerģijas avotam)
Izmēri (platums, augstums, garums) Apt.83,0 mm; 16,0 mm; 150,0 mm
Aksesuāri Somiņa (1)

HDMI vads 1m (1)

USB-C vads 1m (1)

Mikro USB uz USB-C adapters (1)

 

 

Iesūtīja: Sony Latvija

Dalies: