Transleiteris un Grigalis sarūpējuši fantastisku dziesmu visām Latvijas dāmām 8. martā!

Pārsteigumu 8. martā ir sagādājis duets “Transleiteris”, kuri kopā ar televīzijas personību Māri Grigali ir radījuši videoklipu dziesmai “Mūžīgā liesma”. Grupas “Atomic Kitten” kompozīcijas “Eternal Flame” latviskojums ir romantisks sveiciens dāmām sieviešu dienā.

Dueta pārstāvis Edžus Ķaukulis, kurš videoklipā tēlo puķu vīru, stāstīja, ka ideja par šo sveicienu ir ilgi briedusi: “Konkrēto dziesmu iztulkojām jau pagājušajā gadā astotajam martam, taču pirmo versiju videoklipam tā arī nepaspējām pabeigt. Gaidot nākamo gadu, es sapnī redzēju vīziju scenārijam par puķēm un autoservisu, tāpēc šogad izlēmām, ka ir jāsaņemas un jāizdara lietas līdz galam.”

“Transleitera” pārstāvis arī atzina, ka lomu sadalījums noticis pavisam dabiskā ceļā: “Es vēlējos pataustīt puķes, Lauris vēlējās pataustīt uzgriežņu atslēgu, bet Mārim bija līdzi uzvalks.”

“Transleiteris” saka paldies klipa veidotājiem – Jurģim Rudmiezim par video filmēšanu un montāžu, bet Anetei Rūķei par krāsu korekciju, kā arī audio meistaram Jānim Ķirsim. Tāpat paldies jāsaka Z/S “Kliģēni”, kas ļāva snaikstīties gar puķēm, bet autoservisam ’’ReiLat’’ par iespēju Laurim mērcēties eļļā.

Personīgu paldies un draudzīgu uzsitienu pa plecu “Transleiteris” vēlētos veltīt Kasparam Kurcenam, Kristapam Sukuram, Inesei Raubiško-Reķei, Reinim Reķim, Edmundam Čilipānam, Dūdim, Nestoram un tīri tāpat profilaktiskos nolūkos arī Edgaram Bāliņam.

Dalies: