Vārdu numeroloģija: Ko nozīmē burti Tavā vārdā?

Vārdu numeroloģija: Ko nozīmē burti Tavā vārdā?Vai zināji, ka katram burtam tavā vārdā ir īpaša nozīme? Svarīgs ir arī burta novietojums – kurš tas ir pēc skaita. Un pēc burtiem var daudz ko pateikt par tevi pašu. Izmēģini!

Stūrakmens
Tas ir pirmais burts tavā vārdā. Pēc tā var spriest būtiskāko par tavu personību, kā arī par dzīves ritmu un kvalitāti. Īsāk sakot, stūrakmens vēsta gan par kāpumiem, gan kritumiem dzīvē.

Virsakmens
Tas ir pēdējais tava vārda burts, kas parāda tavu spēju saskatīt dažādas lietas un tavu idejisko izaugsmi. Kad tu aplūko stūrakmeni un virsakmeni – burtus, kas “ieskauj” tavu vārdu, tu vari ļoti vienkāršā veidā noteikt, cik viegli vai grūti tev ir uzsākt un nobeigt kādus svarīgus procesus savā dzīvē. Tie atbild uz jautājumiem, piemēram, :”Vai tu esi atkarīgs no citiem, vai pats esi dažādu lietu iniciators? Vai arī tu pielāgojies, kā ērtāk un izdevīgāk attiecīgā situācijā?”

Pirmais patskanis
Ir vērts aplūkot arī pirmo patskani, kas atrodas vārdā – šis burts daudz pauž par tavu “kodolu”. Tas liek aplūkot un domāt par lielākiem mērķiem, mudina virzīties uz priekšu lietās, kas ir jādara – šis burts sniedz ieskatu šāda veida dzīves jomā. Bet šis ir arī ļoti noslēpumains burts, jo var atklāt par cilvēku to, ko par viņu zina tikai paši tuvākie cilvēki, vai varbūt pat nezina neviens, izņemot sevi pašu, taču tas ir ļoti spilgts “logs”, caur kuru var saskatīt tavu dvēseli.

No A līdz Ž
Turpinājumā piedāvājam aplūkot alfabētisko rādītāju, lai tu varētu aplūkot savu vārdu, sākot ar stūrakmeni un pirmo patskani, beidzot ar virsakmeni. Te būs piemērs šādai vārda atkodēšanai:
Ņemsim par piemēru vārdu ANNA
“A” ir vārda stūrakmens, kas pasaka, ka esi ambiciozs attiecībā uz jaunu darbu uzsākšanu.
“A” ir arī vārda pirmais patskanis, kas norāda, ka šīs ambīcijas tu bieži izvēlies slēpt, iespējams, vēlies parādīt, ka esi ļoti radošas dabas, bet nākotnē centies neaizmirst atbalstīt arī citu cilvēku idejas, ieteikumus un piedāvājumus.
“A” ir arī vārda virsakmens, kas norāda uz to, ka tevī ir pietiekami daudz motivācijas, lai iesākto darbu atbildīgi novestu līdz galam.

A, Ā
Tu pārsvarā paļaujies tikai uz sevi, esi ambiciozs un tiecies pārstāvēt savu viedokli. Neviens cits ar savu spiedienu nespēj tik vienkārši mainīt tavas domas. Tu esi diezgan izteikts līderis, izjūti atbildību tajā, ko dari, bet, lai tu spētu izpausties un izcelties, vienmēr ir vajadzīgs konkrēts mērķis. Tu esi drosmīgs, taču pārliecinies, ka neaizvaino citus ar savu pārlieku lielo atbildību, bet esi elastīgs un novērtē arī citu cilvēku idejas.

B
Tu esi jūtīgs un nedaudz intraverts, taču esi ļoti pievilcīgs un līdzjūtīgs. Tev ļoti svarīgs ir miers, tas ir nepieciešams, lai būtu laimīgs. Kaut arī esi ļoti lojāls pret apkārtējiem, pārliecinies, lai vienmēr spēj saglabāt vēsu prātu un nekautrējies biežāk domāt tieši par sevi.

C, Č
Tu esi apveltīts ar emocionalitāti un esi īpaši spēcīgs dažādos jūtu jautājumos. Spēj skaidri un konkrēti izteikt savas domas, taču tajā pašā laikā nezaudējot pieklājīgu asprātību. Tu proti baudīt dzīvi. Esi arī ļoti vaļsirdīgs un optimistisks.

D
Tev piemīt liela apņēmība un pacietība, tāpēc spēj visus darbus paveikt precīzi un korekti, esi ļoti piezemēts un praktisks cilvēks. Neļauj citiem iespaidot savu viedokli, taču piedomā par to, lai nekļūtu pārlieku stūrgalvīgs.

E, Ē
Tevī mīt ļoti daudz entuziasma, tu ļoti mīli brīvību, taču esi jūtīgs cilvēks. Tu tici iemīlēšanās brīnumam un īstai mīlestībai. Proti uztvert dzīvi viegli, tomēr ir lietas, kurās ir grūti tevi ietekmēt vai mainīt tavu aso reakciju. Esi ļoti komunikabls un spēj situāciju aplūkot no dažādiem skata punktiem.

F
Tu spēj ziedoties, taču tas nemazina tavu tieksmi pēc citu audzināšanas. Ar tevi ir ļoti viegli komunicēt, iespējams, tāpēc tu bez īpašām grūtībām spēj palīdzēt citiem. Tev ir tieksme interesēties par lietām, kas uz tevi galīgi neattiecas – centies to mainīt un pārvarēt.

G, Ģ
Tu esi apveltīts ar milzīgu intelektu un spēju noorganizēt teju visu. Tu esi arī lielisks cilvēku pazinējs, iespējams, nereti nekļūdīgi spēj pateikt par cilvēku ļoti daudz, vēlāk secinot, ka teju pareģoji nākotni. Esi sapņotājs.

H
Tu spēj pelnīt, bet tik pat ātri arī spēj visu nopelnīto iztērēt. Lai gan esi radošs cilvēks, tomēr bieži tiecies pēc būšanas vienatnē. Bieži cīnies ar iekšējam sajūtām par savām spējām un vēlmēm.

I, Ī
Līdzjūtība ir tava stiprā puse. Esi lielisks mākslas pazinējs, vienalga, vai tā būtu mode, mūzika vai kas cits. Lai iegūtu sirdsmieru, centies būt lietas kursā par notiekošo. Tev padodas kontrolēt lietas un sabalansēt tās.

J
Tu esi taisnīgs, precīzs un objektīvs cilvēks. Tev ir nepieciešami ļoti uzticami draugi, kas tevi iedvesmos un papildinās. Parasti vairāk esi tendēts domāt par sevi nekā par citiem. Reizēm krietni vien trūkst motivācijas, tāpēc jāpacenšas to gūt.

K, Ķ
Esi apveltīts ar lielu motivāciju, esi māksliniecisks un jūtīgs, ļoti nozīmīga tavā dzīvē ir izglītība. Tev svarīgi ir tas, lai citi ar tevi rēķinātos un ņemtu vērā tavu viedokli. Bieži mēdz būt spontāns savās vēlmēs un idejās, taču piesargies ar to.

L, Ļ
Tu bieži mēdz pārsteidzīgi rīkoties – vispirms dari, bet tikai vēlāk padomā. Taču tas neliedz tev būt ļoti tolerantai, godīgai un cēlsirdīgai. Jāpiestrādā pie tā, lai rastu sevī līdzsvaru.

M
Tu esi cilvēks, kurš pārpildīts ar enerģiju, visticamāk, ka esi darbaholiķis. Lai gan esi ļoti veselīgs, tev izteikti nepieciešama ilgstoša atpūta. Tu alksti lielas finansiālās stabilitātes. Sliktākās īpašības ir tās, ka spēj būt ļoti nepacietīgs un neiecietīgs pret citiem.

N, Ņ
Radošums un oriģinalitāte raksturo tevi. Esi ietiepīgs, tāpēc par pretējo dažādos jautājumos bieži tevi ir ļoti grūti pārliecināt. Nereti tu dzīvi uztver ka sistemātisku notikumu kopumu.

O
Tev piemīt stipra griba un augstas morālās vērtības. Tev grūtības nesagādā dažādu likumu un noteikumu ievērošana. Sliktākās īpašības ir greizsirdība un pārlieku liela aizdomība.

P
Intelekts tev piemīt ļoti plašā mēroga, tava zināšanu bagāža ir ļoti liela un tev patīk to aizvien papildināt. Lai gan parasti tu atstāj ļoti labu pirmo iespaidu, ātri to vari sabojāt ar savu atturību. Esi nepacietīgs un pārāk maz laika velti tieši sev.

R
Tu esi ļoti spēcīga personība un savus pienākumus, uzsāktos darbus spēj paveikt ar īpašu centību un enerģiju. Grūtības reizēm tev rada nepieciešamība sastrādāties ar no sevis atšķirīgiem cilvēkiem.

S, Š
Tu spēj ziedoties citu labā un tev ir ļoti labvēlīga iekšējā pasaule. Lietas tu izjūti ļoti padziļināti, tāpēc nereti sajūties pārlieku emocionāla un spēj dramatizēt pat nenozīmīgas lietas, kas nodara pāri tavai pašsajūtai un veselībai. Rūpīgi apsver visas lietas un situācijas.

T
Tu esi aktīvs cilvēks. Tev ir tieksme uzņemties pārāk daudz darbus vienlaicīgi, taču bieži tāda veidā tev iznāk riskēt, jo nespēj visu pabeigt laikus. Esi ļoti neatlaidīgs cilvēks, kas reizēm tevī izsauc arī agresiju.

U, Ū
Tev piemīt īpaša spēja – īstajā laikā atrasties īstajā vietā – izmanto to! Tu esi šarmants, valdzinošs un ar radošu domāšanu apveltīts cilvēks.

V
Tev piemīt izteikti spēcīga intuīcija, taču tava attīstītā iztēle un fantāzija nereti var traucēt atšķirt patiesību no izdomājuma. Tev parasti ir lieliskas idejas un lieli mērķi.

Z, Ž
Tev piemīt dabīga dzīves gudrība un harizma, kā arī augstas prasības ne vien pret citiem, bet arī pret sevi pašu. Tu esi ļoti līdzjūtīgs, kas nereti liek rīkoties pat neprātīgi un impulsīvi.