“Nenes darbu guļamistabā” jeb kā dators iespaido attiecības

“Nenes darbu guļamistabā” jeb kā dators iespaido attiecības
Foto: thedailysheeple.com
Dators guļamistabā rada negatīvas enerģijas. Datora monitors guļamistabā izraisa tādas pašas problēmas kā spogulis un televizora ekrāns, jo arī tam ir atspoguļojoša virsma. Dators simbolizē darbu, tādēļ var negatīvi ietekmēt mīlestības attiecības.

Tāpēc:

– Neienes darbu guļamistabā, kur cilvēkiem vajadzētu atpūsties un rūpēties vienam par otru.

– Nelaime kļūst vēl ļaunāka, ja darbu un datoru guļamistabā ienes sieviete. Šī darbība ir asā pretrunā ar zemes enerģiju. Dators pieder pie metāla elementa, un metāls iznīcina zemes enerģiju, kas nepieciešama, lai uzturētu un veicinātu savsatrpējās attiecības.

– Neļauj darbam nostāties starp tevi un mīļoto cilvēku. Tiec vaļā no visa, kas guļamistabu padara par biroju, citādi var draudēt atšvešināšanās un attiecības var izirt.

– Galda dators elementu sadursmju ziņā ir bīstamāks nekā portatīvais dators, jo tam ir iespējams aizvērt atspoguļojošo ekrānu.

– Ja tavā dzīvoklī ir tikai viena telpa un nav tik daudz vietas, lai ierīkotu atsevišķu darbistabu, norobežo gultu no darba zonas ar aizslietni. Ja iespējams, noslēp skatienam arī dokumentu mapes.

– Dokumentu mapes, kas sakrautas kaudzē, rada “kalnu” enerģiju, kura aiztur labvēlīgas enerģijas plūsmu guļamistabā. Tas traucē attiecībām, tāpēc mapes būtu jānovāc un jāsaliek, piemēram, skapī.

– Atceries, ka guļamistabai jābūt vairāk iņ nekā jan vietai. Tas nozīmē, ka šeit ir jāveicina tādu enerģiju veidošanās, kas rada klusumu un mieru, kā arī noskaņo atpūtai.