“Man” ir atkarība no datorspēlēm! Palīdziet!

“Man” ir atkarība no datorspēlēm! Palīdziet!Pasaules veselības organizācija ir Apvienoto Nāciju Organizācijas specializēta aģentūra. Tā dibināta 1948. gada 7. aprīlī. Pasaules Veselības organizācijas mērķis ir veicināt iespējami augstāku veselības līmeni. Veselība Pasaules veselības organizācijas Konstitūcijā ir definēta ne tikai kā slimības vai vārguma neesamība, bet kā pilnīga fiziska, garīga un sociālā labklājība.

Pasaules veselības organizācija ir oficiāli atzinusi, ka atkarība no datorspēlēm ir klasificējama kā garīga saslimšana. Sagaidāms, ka oficiālos dokumentos atkarība no datorspēlēm tiks ierakstīta šajā gadā. Pagaidām zinātniski nav pilnībā aprakstīta atkarība no datorspēlēm.

Atkarība no datorspēlēm var būt gan ārstējama, gan neārstējama, tā var atkārtoties. Kādi ir atkarības no datorspēlēm simptomi? Nespēja sevi kontrolēt, sajūta, ka nepieciešams spēlēt datorspēles arvien biežāk un ilgāk. Tāpat cilvēks nespēj atteikties no laika notriekšanas pie datora ekrāna, kaut arī apzinās negatīvās sekas.

Avots: techpowerup.com