OnePlus 6 gaidāms martā ar pirkstu nospiedumu nolasītāju aiz stikla

OnePlus 6 gaidāms martā ar pirkstu nospiedumu nolasītāju aiz stiklaOnePlus uzsācis bīstamu deju ar ļoti biežu viedtālruņu modeļu izlaišanu. Pagājušajā gadā OnePlus piedāvāja OnePlus 3 jūnijā un gandrīz uzreiz uzlaboto versiju OnePlus 3T novembrī. Šogad ar OnePlus 5 un OnePlus 5T paveikts tas pats. Sagaidāms, ka jau martā OnePlus izziņos OnePlus 6 modeli, tādējādi vēl paātrinot modeļu nomaiņas tempus.

OnePlus 6 varētu kļūt par pirmo viedtālruni, kas saņems pirkstu nospiedumu nolasītāju aiz ekrāna aizsargstikla. Baumas norāda, ka Samsung vēlējies paveikt to jau Galaxy S8, Galaxy S8+ un Galaxy Note8 modeļos, bet tehnoloģija nebija nostrādāta līdz galam.

Synaptics decembra vidū paziņoja, ka pirkstu nospiedumu nolasītājus zem viedtālruņa aizsargstikla redzēsim jau 2018. gadā, turklāt jauno Synaptics tehnoloģiju izmantos pieci lielākie viedtālruņu ražotāji pasaulē savos nākamā gada flagmaņos.

No OnePlus 6 tiek gaidīts jaunais Snapdragon 845 procesors, 2:1 ekrāna malu attiecība, pazīstamās 6 GB RAM un arī 8 GB RAM versijas. Par cenas augšanu pagaidām netiek baumots.

Avots: phonearena.com