Skype lietotājiem: vairs nevarēs lietot Facebook konta pierakstu

Skype lietotājiem: vairs nevarēs lietot Facebook konta pierakstuTā kā Microsoft turpina pilnveidot Skype pakalpojumu pēc saviem ieskatiem, no 2018.gada janvāra vairs nebūs iespējams tam pierakstīties, izmantojot lietotāja Facebook datus.

Skype blogā rakstīts, ka no 2018.gada janvāra tas vairs neatbalstīs pierakstīšanos ar lietotāja Facebook datiem nedz Skype, kas paredzēts lietošanai Windows 10, nedz arī Skype, kas lietojami Android un iPhone vidē. Tāpat ar Facebook datiem nevarēs pieslēgties līdzšinējām Skype versijām, kas darbojās Windows, Mac un Linux vidē.

Lai turpinātu lietot ātrās saziņas un interneta telefonijas rīku SKype, nāksies izveidot jaunu kontu Microsoft sistēmā. Ar to būs iespējams izmantot arī citus Microsoft pakalpojumus, tostarp Office Online, Outlook, OneNote, OneDrive.

Microsoft norāda: ja lietotājam jau ir konts kompānijas sistēmā, piemēram, lietojot Xbox, Office Online, OneDrive, Outlook.com vai Windows, tad pārejai nebūs nekādu sarežģījumu. To Skype vajadzībām jau var sākt lietot uzreiz.

Ja lietotājam nav sava Microsoft konta, to ātri var izdarīt Microsoft vietnē (skatīt saiti zemāk, kur paskaidrota arī kontaktu saraksta un ziņapmaiņas vēstures pārkopēšana).

Kā izveidot savu Microsoft kontu un pārkopēt personīgos datus.

Avots: skype.com