PLATS LEŅĶIS. ĪPAŠI PLATS LEŅĶIS. PLATLEŅĶA OBJEKTĪVS. TRĪS JAUNIE NIKKOR OBJEKTĪVI PAVER JAUNAS IESPĒJAS

Nikon paplašina savu objektīvu klāstu ar pirmo NIKKOR FX platleņķa tālummaiņas objektīvu, ātro FX formāta 28 mm fiksēta fokusa objektīvu un īpaši plata leņķa DX formāta tālummaiņas objektīvu.

Fotogrāfiem, kuri vēlas savos darbos tvert plašāku telpu un paplašināt perspektīvu, šie trīs objektīvi piedāvā aizraujošas iespējas.

Pasākumu, kāzu, portretu, ceļojumu un ainavu fotogrāfi, izmantojot jauno objektīvu AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED, iegūs lielāku brīvību izstāstīt savu stāstu. Šis objektīvs ir Nikon izslavētās f/1,4 NIKKOR sērijas jaunākais papildinājums un nodrošina izcilus vizuālās interpretācijas līdzekļus jebkurā apgaismojumā. Fotogrāfi, kuri vēlas uzņemt fotogrāfijas ar iespaidīgu platleņķi, apļveida perspektīvu var nomainīt ar attēlu, kas piepilda visu kadru, izmantojot Nikon pirmo platleņķa tālummaiņas objektīvu. AF-S FISHEYE NIKKOR 8–15mm objektīva uzlabotā optiskā uzbūve ļauj panākt lielāku daudzveidību, nezaudējot kvalitāti. Savukārt DX formāta un izteiksmīgu perspektīvu cienītāji novērtēs jauno AF-P DX NIKKOR 10–20mm VR tālummaiņas objektīvu. Šis vieglais platleņķa objektīvs ir vienkāršs lietošanā, piemērots ceļošanai, nodrošina izcilu attēla kvalitāti un ir pieejams par izdevīgu cenu. Šis ir lielisks sabiedrotais Nikon veiklajām augstas izšķirtspējas DX formāta digitālajām vienobjektīva spoguļkamerām.

Nikon BV produktu mārketinga vadītājs Dērks Džespers (Dirk Jasper) stāsta: “Fotogrāfija ir iedarbīga stāstu vēstīšanas forma, un platleņķa perspektīva ļauj parādīt unikālu skatījumu uz pasauli. Mēs esam lepni par trīs jaunajiem platleņķa modeļiem, kas papildina NIKKOR objektīvu klāstu. Katrs no tiem piedāvā jaunas iespējas — jaunus veidus stāstu pasniegšanai — un nodrošina izcilu attēla kvalitāti, kas ir raksturīga slavenajai NIKKOR sērijai.”

AF-S FISHEYE NIKKOR 8–15mm f/3.5–4.5E ED. Divi platleņķa objektīva efekti vienā objektīvā. Viegli pārejiet no 8 mm apļveida attēlu uzņemšanas uz 15 mm pilnrāmja kadra platleņķa objektīva attēlu uzņemšanu. Šis objektīvs nodrošina augstas izšķirtspējas attēlus ar asumu visā kadrā — pat tad, kad ir atlasīts maksimālais apertūras iestatījums f/3,5. Izmantojiet minimālo fokusa attālumu 0,16 m. Šim objektīvam ir pret putekļiem un pilieniem izturīgs korpuss un kombinētais objektīva pārsegs un vāciņš.

AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED. Atrodiet savu skatpunktu. Izstāstiet stāstu. Iemūžiniet katru detaļu detalizētāk. Izmantojiet izcilo vizuālās interpretācijas līdzekļu sniegtās iespējas jebkurā apgaismojumā un lietojiet priekšrocības, ko sniedz nepārspētā izšķirtspēja, — pat tad, kad fotografējat ar plašu atvērumu. Vien 0,28 m minimālais fokusa attālums sniedz papildu iespējas. Šim objektīvam ir pret putekļiem un pilieniem izturīgs korpuss, tādēļ to var droši lietot uzņemšanai arī skarbos laikapstākļos.

AF-P DX NIKKOR 10–20mm f/4.5-5.6G VR. Atklājiet iespaidīgas perspektīvas. No plašām debesīm līdz kadru piepildošiem tuvplāniem — uzņemiet neatvairāmus attēlus ar 10–20 mm fokusa garumu un 0,22 m minimālo fokusa attālumu. Nikon vibrāciju samazināšanas (VR) sistēma palīdz novērst izplūdumu attēlos un iegūt asākus uzņēmumus vājā apgaismojumā. AF-P soļu motors nodrošina vienmērīgu un ātru autofokusu gandrīz bez skaņas, kas sniedz papildu priekšrocības video uzņemšanas laikā.

Avots: Nikon.lv

Leave a Reply