Panasonic iepazīstina ar jaunu platleņķa tālummaiņas objektīvu augstas attēla kvalitātes iegūšanai

Panasonic iepazīstina ar jaunu platleņķa tālummaiņas objektīvu augstas attēla kvalitātes iegūšanaiLEICA DG VARIO-ELMARIT 8-18mm / F2.8-4.0 ASPH. (H-E08018) Aptver no 16 mm sevišķi plata leņķa līdz 36 mm* ar lielu mobilitāti. Panasonic iepazīstina ar jaunu platleņķa tālummaiņas digitālu maināmu objektīvu, LEICA DG VARIO-ELMARIT 8-18mm / F2.8-4.0 ASPH, (35 mm kameras ekvivalentu: 16-36 mm) kā otro objektīvu LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0 sērijā.

Aptverot fokusēšanas attālumu no sevišķi plata leņķa līdz supertelefoto, šajā jaunajā LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0 sērijā tiek panākta nepārspējama attēla kvalitāte un liela veiktspēja gan foto, gan video ierakstīšanā, savukārt objektīva izmērs ir ļoti kompakts. Visos objektīvos izmantotas Panasonic virsmas nanopārklājuma tehnoloģijas priekšrocības, samazinot māņattēlus un mirgošanu. Demonstrējot izturīgu, putekļu/šļakatu drošu konstrukciju, šie objektīvi ir pat salizturīgi līdz -10℃, lai kalpotu profesionālā lietojumā skarbos apstākļos. Arī video ierakstīšanas spēja augstā kvalitātē ir viena no šo objektīvu sērijas priekšrocībām.
Jaunais LEICA DG VARIO-ELMARIT 8-18mm / F2.8-4.0 ASPH. nodrošina tālummaiņas diapazonu no sevišķi plata leņķa 8 mm līdz universāliem 36 mm (35 mm kameras ekvivalents). Objektīvs aptver dažādas ikdienišķas uzņemšanas situācijas, sākot no dinamiskām ainavām līdz pat momentuzņēmumiem. Izmantojot F2.8-4.0 ātrdarbīgās veiktspējas priekšrocības, tas ir piemērots zvaigžņotas debess vai nakts ainavas uzņemšanai. ND vai PL filtra (67 mm) pielikumi sniedz iespēju objektīvu pielāgot, turklāt filtri vienlaikus kļūst izmantojami kā radoši un noderīgi fotogrāfu vai videogrāfu darbarīki.
Apvienojot 15 elementus 10 grupās, objektīvu sistēma piedāvā asfērisku ED (īpaši mazas izkliedes) objektīvu, trīs asfēriskus objektīvus, divus ED objektīvus un UHR (sevišķi augsta refrakcijas rādītāja) objektīvu. Lietojot šos objektīvus, efektīvi tiek apspiesti sfēriskie kropļojumi vai hromatiskā aberācija, lai panāktu lielu izšķirtspēju un kontrastu no centra līdz pat stūriem un tādējādi garantētu satriecošu attēla kvalitāti.
Sensora vadība ar, maks., 240 fps sniedz iespēju pilnībā izmantot to kameru priekšrocības, kam ir ātrdarbīgas, ļoti precīzas kontrasta AF funkcija. Tā palīdz mazināt arī svārstīšanos, garantējot vienmērīgus un skaidrus videomateriālus. Jaunajam objektīvam ir nenoliedzami izcila videoierakstīšanas veiktspēja. Papildus klusajai darbībai, kāda panākta ar iekšējo fokusēšanas vadības sistēmu, mikropakāpju vadības sistēma diafragmas regulēšanas sadaļā palīdz kamerai nevainojami pielāgoties spilgtuma maiņām, mainot tālumu vai panoramējot. Optiskajā dizainā ir panākta izcila baricentriskā stabilitāte, kas mazina izmaiņas attēlā tālummaiņas laikā. Pateicoties ātrdarbīgajai kadru analīzei fokusēšanas regulēšanas nolūkā, uzlabota arī AF izsekošanas veiktspēja tālummaiņas režīmā.
Piedāvāta intensīvā metāliskā melnā krāsā, LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0 sērija eleganti atbilst LUMIX G digitālajām viena objektīva bezspoguļu (DSLM) kamerām. Klāsts tiks izvērsts ar papildu 50-200 mm (100-400 mm, 35 mm kameras ekvivalents) telefoto tālummaiņas objektīvu.

Iesūtīja: Panasonic.com

Leave a Reply