LŪDZ PALĪDZĒT LIETUVAS ŠOSEJAS TRAĢISKĀ AVĀRIJĀ MIRUŠAS SIEVIETES BĒRNIEM

LŪDZ PALĪDZĒT LIETUVAS ŠOSEJAS TRAĢISKĀ AVĀRIJĀ MIRUŠAS SIEVIETES BĒRNIEM28.martā mediji ziņoja, ka uz šosejas Lietuvas robeža-Jelgava notikusi traģiska avārija, kurā dzīvību zaudējusi jauna sieviete. Laikraksts “Zemgales ziņas”‘ vēsta, ka sievietes ģimenei šobrīd ļoti nepieciešama līdzcilvēku palīdzība.

Bez mammas nu palikusi sievietes trīs gadus vecā meita un četrus mēnešus vecais dēliņš, par kuriem šobrīd rūpējas mirušās sievietes mamma. “Zemgales ziņas” informē, ka Latvijas Sarkanā Krusta Dobeles komitejas Elejas nodaļas vadītāja Inga Andrejeva pastāstījusi, ka bērnus apņēmusies audzināt Viktorijas mamma, kura ir spiesta aiziet no darba, lai veltītu sevi mazbērniem.

Traģiski mirusī Viktorija savai mammai bija vienīgais bērns. Viņa veltīja sevi ne tikai ģimenei, bet arī kā brīvprātīgā strādāja Latvijas Sarkanā Krusta Dobeles komitejas Elejas nodaļā, palīdzot trūkumā nonākušām ģimenēm un vientuļajiem pensionāriem, kā arī palīdzēja vadīt nometnes sociālā riska bērniem.

“Vēlamies aicināt atbalstīt ģimeni šajā grūtajā brīdī finansiāli, pārskaitot naudas līdzekļus uz mūsu kontu, un mēs katru mēnesi pirktu bērniem visu nepieciešamo. Mazo puisīti Viktorija vēl baroja pati, bet nu ir jāpāriet uz piena maisījumiem. Bērniem nepieciešams apģērbs, ēdiens, rotaļlietas, bērnu mēbeles un daudzas citas vajadzīgas lietas, ko vecmāmiņa nevar atļauties, mazajai Emmai nepieciešami vitamīni,” palīdzēt ģimenei aicina I.Andrejeva.

Ziedot iespējams, pārskaitot naudu uz Latvijas Sarkanā Krusta kontu:

Latvijas Sarkanā Krusta Dobeles komiteja
Reģistrācijas Nr. 40008002279
Konta Nr. LV76UNLA0050005228171, SEB Banka

Obligāta norāde: ziedojums Elejas nodaļai Viktorijas Zavereiko bērniem.

Avots: Zemgales ziņas

Leave a Reply