MĀRIS KUČINSKIS ATKĀPJAS NO MINISTRA PREZIDENTA AMATA

MĀRIS KUČINSKIS ATKĀPJAS NO MINISTRA PREZIDENTA AMATASestdienas rītā no amata atkāpies Latvijas Republikas Ministru prezidents Māris Kučinskis (“Zaļo un Zemnieku savienība”). Par savu demisiju Kučinskis oficiāli paziņoja sestdien, 1.aprīlī, rītā pēc iepriekš neplānotas tikšanās ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni. Tiesa, Kučinskis par plāniem atkāpties no Ministru prezidenta amata “Zaļo un Zemnieku savienība” valdi īsziņā informējis jau piektdienas, 31.marta vakarā.

Tā vietā, lai Valsts prezidents Raimonds Vējonis uzticētu jaunās valdības veidošanu partijas “Zaļo un Zemnieku savienība” pārstāvim, viņam drīzāk vajadzētu apsvērt Saeimas ārkārtas vēlēšanu iespējamību, intervijā LTV raidījumā “Nakts ziņas” sacīja “Latvijas Avīzes” bijušais galvenais redaktors Voldemārs Krustiņš.

“Varbūt Valsts prezidenta kungam vajag padomāt – varbūt vajag jaunu Saeimu. Jo nevar taču domāt, ka tās simpātijas partijām ir palikušas. Visu runā par kādu spēku samēru, kurš ir nemainīgs, un neviens neprasa tautai – klausies, tauta, ko tu domā, vai nedomā, ka dažam vajadzētu pārorientēties no vadošām vietām uz drusku tālākām,” komentēja Krustiņš.

Šī informācija nav patiesa. 1. aprīļa joks!

Dalies:

Leave a Reply