ELPU AIZRAUJOŠS MAKSIMA FADEJEVA VIDEOKLIPS! DIEVS, SARGĀ VISUS BĒRNUS UN DOD TIEM VESELĪBU!

Maksims Fadejevs uzreiz piekrita piedalīties projektā ar savu dziesmu “Breach the line”. Režisors Eduards Eršovs, laureāts jomā “Sociālā reklāma” projekta #Līdzīgs līdzīgam, idejas autore Marija Dusmuhametova. Klipu uzņēma projekta “Līdzīgs līdzīgam” dalībnieki, kurš notika Čeļabinskā 2016. gadā. Šis darbs bija rezultāts vienam no deviņiem novirzieniem jauniešu iekļaušanas projektam, unikālu priekš reģiona un valsts, kuram par organizatoru kļuva klubs jauniešiem ar īpašām vajadzībām “Mūsu vieta”.

Tas bija neticami! Es izjutu visu emociju un jūtu vētru skatoties šo apbrīnojamo video. Piedevām tam, ka tajā skanēja patiesi satriecošā Maksima Fadejeva dziesma “Breach The Line”, lomas klipā izpildīja pārsteidzoši pusaudži ar stipru garu, stabilu dzīves pozīciju, kaut arī ar fiziskām nepilnībām.

Bērniem – invalīdiem neklājas viegli mūsdienu pasaulē. Nepietiek ar to, ka viņiem viss jāsasniedz ar lielākām grūtībām nekā veseliem bērniem, tad viņu morāle pastāvīgi spiesta paciest likteņa sitienus. Bet šie cilvēki, kā neviens, prot cīnīties! Mēs ticam viņiem un palīdzam kā varam. Uz priekšu, jaunie varoņi!

Scenārija autoram un režisoram svarīgi bija izteikt, ka neatkarīgi no veselības problēmām, cilvēks var būt draugs, atbalsts – eņģelis citam cilvēkam. Klipā filmējās 3 cilvēki ar veselības problēmām, viņi nemācēja peldēt un baidījās no augstuma, bet strādāja vienlīdzīgi ar parastajiem brīvprātīgajiem.

Avots: populars.eu