Panasonic jaunākās CD HiFi sistēmas vēl vairāk uzlabo augstas izšķirtspējas audio kvalitāti (9 attēli)

Izbaudiet mūziku ar jaunām sajūtām, pateicoties SC-PMX150 un SC-PMX80, kas aprīkotas ar augstas kvalitātes audio komponentiem un Re-Master tehnoloģiju

Panasonic atklāj uzņēmuma jaunākās Micro HiFi sistēmas — pilnīgi jaunos atskaņotājusSC-PMX150 un SC-PMX80. Panasonic CD Micro Systems sērijas attīstība ir skaidra. Tagad šie atjaunotie modeļi sniedz audio atskaņošanas iespējas, kas vēl vairāk uzlabo skaņas kvalitāti un ir paredzētas, lai apmierinātu mūsdienās aizvien iecienītāko augstas izšķirtspējas skaņas avotu vajadzības.

SC-PMX150 ir pirmais Panasonic CD Micro Systems atskaņotājs, kas ietver jauno CD High-Res Re-Master funkciju, kas ļauj konvertēt CD audio ekvivalentā augstas izšķirtspējas audio un atskaņot izcilas kvalitātes skaņu no dažādiem avotiem.

Pateicoties augstas kvalitātes audio komponentiem, sistēmām ar 3 skaļruņiem un elegantajai, kompaktajai konstrukcijai, abas ierīces ne vien izskatās lieliski, bet arī nodrošina labāko audio atskaņošanu uz kvalitāti orientētiem mūzikas cienītājiem.

[RPG id=22302]

Izbaudiet bagātīgu skaņu no dažādiem avotiem
Panasonic veicina inovācijas ar tā SC-PMX150 CD High-Res Re-Master funkciju, kas ļauj izbaudīt plaša diapazona skaņas no dažādiem avotiem, tostarp jūsu iecienītākajiem kompaktdiskiem, MP3 failiem un viedtālruņiem. Atskaņojot augstas frekvences skaņas 20 kHz vai augstākā frekvencē, kas krietni vien pārspēj parasto kompaktdisku atskaņošanu, CD High-Res Re-Master nodrošina skaņas kvalitāti, kas konkurē ar augstas izšķirtspējas audio.

SC-PMX150 MP3 Re-Master un Bluetooth Re-Master (funkcijas pieejamas arī modelim SC-PMX80) nodrošina izcilu skaņas kvalitāti, veicot atskaņošanu no saspiestiem skaņas avotiem. MP3 Re-Master kompensē visus zudušos audio signālus, kas pārsniedz sadzirdamo diapazonu. Pateicoties DSP apstrādei, augstās frekvences kropļotie komponenti tiek aizstāti ar harmoniskiem signāla komponentiem ar mazāku kropļojumu. Tādējādi skaņas kvalitāte ir vēl augstāka, un jūs varat izbaudīt mūziku.

Bluetooth Re-Master kompensē arī visus audio signālus, kas zuduši datu saspiešanas rezultātā, straumējot mūziku ar Bluetooth savienojuma palīdzību. Šī funkcija jums sniedz augstas kvalitātes skaņas avotu atskaņošanu no ierīcēm, kas saderīgas ar Bluetooth, piemēram, viedtālruņiem un planšetdatoriem. Jūs iegūstat labākās kvalitātes skaņu no gandrīz visiem skaņas avotiem.

Izmantojiet augstas izšķirtspējas skaņas maksimālo potenciālu
Panasonic ir darījis visu iespējamo, lai SC-PMX150 un SC-PMX80 ražošanā tiktu izmantoti tikai labākie materiāli, tādējādi nodrošinot augstu kvalitāti augstas izšķirtspējas mūzikas un visu pārējo audio avotu atskaņošanai.

Abas ierīces ietver augstākās kvalitātes alumīnija elektrolītu kondensatorus un ar metāla slāni pārklātas poliestera plēves kondensatorus, kas ļauj izmantot augstas izšķirtspējas audio maksimālo potenciālu, radot skaidru un jaudīgu skaņu.

SC-PMX150 ir izstrādāts, lai sniegtu uzlabotu Hi-Fi atskaņošanu, pateicoties elektroapgādes regulatoram ar zemu trokšņa līmeni — tas samazina DSP apstrādes radīto takts ģeneratora troksni, vienlaikus maksimāli izmantojot LincsD-Amp trīces novēršanu un citas audio kvalitāti uzlabojošas funkcijas. Turklāt iebūvētais jaudas stabilizators līdz minimumam samazina troksni, kas no elektroapgādes līnijas tiek pievadīts D-Amp.

Izbaudiet patiešām autentisku audio
Lai nodrošinātu autentisku un iespaidīgu skaņu, abas ierīces ir aprīkotas ar Panasonic inovatīvo 3. paaudzes LincsD-Amp risinājumu. Katrs Panasonic Digital Amp risinājuma aspekts ir izstrādāts tā, lai atskaņotu skaidrāku, tīrāku skaņu, jo tas atrisina tādas digitālās mūzikas atskaņošanas problēmas kā trīce un nevēlams kropļojums. SC-PMX150 ir aprīkots arī ar Virtual Battery Power Supply tehnoloģiju — tā novērš traucējumus, kas var rasties no parastiem barošanas avotiem. Turklāt mainīgā pastiprinājuma tehnoloģija (pieejama arī modelim SC-PMX80) uzlabo skaņas skaidrību zemā skaļuma līmenī.

Panasonic turpina pilnveidot tā augstas veiktspējas 3 skaļruņu sistēmu, lai sniegtu maksimālo ieguvumu no abu modeļu atjaunotās pastiprinājuma tehnoloģijas un 120 W izejas jaudas. Apvienojot 3 skaļruņu konstrukciju ar virsskaņas augstfrekvenču skaļruni, SC-PMX150 skaļruņi spēj sasniegt īpaši augsto 100 kHz frekvenču diapazonu. Tas garantē, ka skaļrunis spēj atskaņot skaistu, dinamisku skaņu, kas piesātināta ar vissmalkākajām niansēm — tās liek augstas kvalitātes ierakstiem izklausīties gluži kā dzīvē.

SC-PMX 150 skaļruņos ir ietverts vieglais un izturīgais 14 cm Bamboo Plant Opal zemfrekvenču skaļrunis, kas nodrošina skaidru skaņu plašā frekvenču diapazonā. Šis materiāls ātri slāpē vibrācijas, lai samazinātu nevēlamu reverberāciju un precīzi attēlotu mūziķa iecerēto skanējumu. SC-PMX80 zemfrekvenču skaļrunī joprojām tiek izmantota bambusa ogle, kuras precīzie caurumiņi samazina rezonansi, kā arī nodrošina skaidru un dabīgu skaņu.

Eleganta, kompakta konstrukcija
SC-MPX150 un SC-PMX80 priekšējam panelim izmantots augstākās kvalitātes alumīnijs. Lai atskaņotājs būtu elegantāks, SC-PMX150 galvenajā blokā ir ietverts papildu alumīnija augšējais panelis. Abas sistēmas ir kompaktas, tām ir augstas kvalitātes konstrukcija un eleganta apdare, kas papildinās daudzus telpu dekoratīvos elementus.

SC-PMX150 specifikācijas
● 3 skaļruņu sistēma
● 3. paaudzes LincsD-Amp tehnoloģija
● Mainīga līmeņa digitālais pastiprinātājs
● Virtual Battery Power Supply tehnoloģija
● Iebūvēts jaudas stabilizators
● 100 kHz virsskaņas augstfrekvenču skaļrunis
● Bamboo Plant Opal zemfrekvenču skaļrunis
● Augstas izšķirtspējas audio faili, izmantojot USB ciparanalogu pārveidotāju
● CD High-Res Re-Master / MP3 Re-Master / Bluetooth® Re-Master
● Augstas kvalitātes audio komponenti
● Izejas jauda: 120 W
● Wi-Fi 5 GHz/2,4 GHz
● Atskaņošana vairākās telpās, izmantojot Qualcomm® AllPlay™ tehnoloģiju
● AirPlay
● Lietotne Panasonic Music Streaming
● Bezvadu audio atskaņošana ar DLNA un Bluetooth®
● Dubultā straumēšana *4 (Bluetooth/kompaktdiski/radio/USB/AUX)
● Atskaņošana no USB
● Pieejams sudraba krāsā

SC-PMX80 specifikācijas
● 3 skaļruņu sistēma
● 3. paaudzes LincsD-Amp tehnoloģija
● Mainīga līmeņa digitālais pastiprinātājs
● Augstas kvalitātes audio komponenti
● Augstfrekvenču skaļrunis ar zīda apšuvumu
● Bambusa ogles PP zemfrekvenču skaļrunis
● Bluetooth® Re-master
● Augstas izšķirtspējas audio faili, izmantojot USB ciparanalogu pārveidotāju
● Augstas izšķirtspējas audio, izmantojot USB atmiņas ierīci
● Izejas jauda: 120 W
● Lietotne Panasonic Music Streaming
● Bezvadu audio atskaņošana ar Bluetooth®
● Atskaņošana no USB
● Pieejams melnā un sudraba krāsā

Sadarbībā ar Panasonic.com

Dalies: