Panasonic iepazīstina ar jaunu vīriešiem paredzētu skaistumkopšanas ierīču paaudzi

Panasonic iepazīstina ar jaunu vīriešiem paredzētu skaistumkopšanas ierīču paaudziĀrkārtēja precizitāte, formas izveide un drošums, izmantojot japāņu asmeņu tehnoloģiju un inovatīvu dizainu
Panasonic ir pieteicis trīs jaunu vīriešu skaistumkopšanai paredzētu trimeru laišanu tirdzniecībā. Panasonic ER-GD50 un ER-GD60 vīriešu skuveklis/trimeris, un ER-GK60 ūdensdrošs ķermeņa trimeris. Šie jaunākie Panasonic augstākā līmeņa klāsta papildinājumi nodrošina nevainojamu jaudas un precizitātes līdzsvaru un piedāvā jaunu, inovatīvu “i” formas dizainu, kas sniedz vēl lielāku kontroli izcilā formas veidošanā un noteikšanā.

Visām trim ierīcēm ir jauns aizsargasmens, kas ir plats un noapaļots, tādēļ ādas stimulēšana ir niecīga un attiecīgi nekairina pat jutīgāko ādu. Inovatīvais japāņu asmeņu tehnoloģijas lietojums paildzina arī asmeņu kalpošanas ilgumu līdz pat trim gadiem.

Brīvāka, vieglāka formas veidošana – izcils bārdas dizains
Jaunajiem GD sērijas skuvekļiem/trimeriem ir pavisam jauns “i” formas dizains sejas apmatojuma konturēšanai, skūšanai, formas veidošanai un trimēšanai – neaizstājami noderīgs uz dizainu orientētu bārdas stilu izveidē. Trīsvirzienu stila veidošana tiek panākta izmantojot četras funkcijas katrā atsevišķajā ierīcē, lai iegūtu asas līnijas un detalizētu dizainu.

Gan skuvekļos, gan trimeros ir iestrādāta japāņu asmeņu tehnoloģija, kas nodrošina izcilu kontroli un asas līnijas. 35 mm garuma asmeņi nodrošina neticami tuvu skūšanu, bez grūtībām panākot taisnas, tīri skūtas līnijas pat visnevaldāmāko bārdu gadījumā.

Papildu 0,5 mm – 10 mm (ik pa 0,5 mm pakāpēm) garumā regulējama ķemme sniedz vieglas un tīras trimēšanas iespēju vajadzīgajā garumā. Turklāt īpaši aizņemtajos rītos ir iespējams baudīt sausu skūšanos, nelietojot skūšanas putas.

Ārkārtēja precizitāte un vēl jo gludāka āda
Inovatīvais “i” formas dizains nodrošina vieglu, precīzu skūšanu, pieskaroties vaigiem un ādai zem zoda ar pirkstu galiem. Virzot stila veidošanas ierīci ar pirkstu galiem, iespējams ne tikai panākt smalku apstrādi – lietotāji skūšanās laikā var redzēt arī asmens malu.

Pretstatā tradicionālajiem asmeņiem fiksētā asmens malas gan GD50, gan GD60 ir platas un noapaļotas, tādēļ āda tiek stimulēta tikai niecīgā apmērā. Arī spraugas fiksētajā asmenī ir šauras, kurās āda tikpat kā nevar iestrēgt. Tā rezultātā var sacīt, ka gan GD50, gan GD60 ir ļoti saudzējoši pat pret jutīgāko ādu.

Tā kā uzlādes ilgums ir tikai viena stunda un iespējamais lietojums – 50 minūtes, abi skuvekļi atstāj iespaidu ar savu vienkāršo un tīro veidojumu. GD50 skuveklim/trimerim ir melns korpuss, savukārt GD60 skuvekļa/trimera korpusu veido melnā un sudraba krāsa. Abu ierīču asmeņi ir mazgājami.

Firmas GD60 ir papildu 10 mm piederums, kas nodrošina īpaši detalizētu dizainu un ir perfekti piemērots grūti apstrādājamiem ādas laukumiem, piemēram, zem mutes.

Efektīva ķermeņa apmatojuma likvidēšana – saudzējoša pret ādu un viegli lietojama
GK60 ķermeņa trimeris ar aizsargasmeni ir pirmais ķermeņa trimeris jutīgām zonām. Tā ūdensdrošie parametri nodrošina ķermeņa apmatojuma apkopi dušā, un smalkā V formas galviņa garantē pat grūtāk aizsniedzamo laukumu tīru noskūšanu, nekaitējot ādai.

Fiksētais asmens (apakšējais asmens) aizsargā ādu, palīdzot novērst to, ka kustīgais asmens (augšējais asmens) skartu ādu, attiecīgi aizsargājot to pret traumām. Papildu cirkšņu piederuma uzgaļi ir noapaļoti un attiecīgi saudzē ādu, saglabājot starp piederumu un ādu aptuveni 2 mm lielu atstatumu, kas garantē drošu skūšanu, nekaitējot maigajai ādai jutīgajās zonās.

Ādas aizsargasmens un jutīgo zonu (cirkšņu) piederums garantē drošu ķermeņa apmatojuma skūšanu ar minimālu ādas stimulēšanu. Viegli satveramais, viegli lietojamais “i formas dizains” sniedz kopšanas iespēju pat īsākajā trimēšanas garumā (aptuveni 0,1 mm). Un vēl lielāka ērtuma labad ir iespējama arī sausa skūšana bez skūšanas putu lietojuma.

Jaunā maiga pieskāriena skūšana ar motora darbinātu asmeni
Tā kā astoņu stundu uzlādes laiks nodrošina 40 minūšu ilgu skūšanu, skuvekļa galviņa vibrē smalki, un attiecīgi nav jāpieliek spēks skūšanās laikā. Tādējādi skūšana notiek maigi un saudzējoši, nekādi neapgrūtinot ādu.

GK60 piedāvā arī divus jaunus 3 mm un 6 mm trimera garuma regulēšanas piederumus, kas palīdz trimēt krūškurvja un kāju apmatojumu vajadzīgajā garumā.

Sadarbībā ar Panasonic.com

Leave a Reply