Panasonic iepazīstina ar savu jauno mikroviļņu krāšņu sortimentu, kas iekļaujas tendencē „Ātrie svaigie ēdieni”

Jaunais mikroviļņu krāsns tehnoloģijas klāsts ar vienkāršām tvaicēšanas un grilēšanas funkcijām atbalsta Panasonic domu “Izgaršo svaigumu!”
Panasonic turpina savu gājienu produktu inovācijas avangardā, izrādot savu jauno 23 l mikroviļņu grila krāšņu (NN-GD38H/SD28H, NN-GD36H, NN-GD35H, NN-GD34H) sortimenta papildinājumu 2017. gadā. Produktu klāsts iemieso veselīgas dzīves ideju, grila kategorijā iestrādājot ēdienu gatavošanas funkciju ar tvaiku (GD38H/SD28H, NN-GD36H, NN-GD35H).

Panasonic filozofija “Izgaršo svaigumu” atsaucas Eiropā pastāvošam aicinājumam veidot apzinātu pieeju veselīgam, ilgtspējīgam dzīvesveidam. Apvienojumā ar Panasonic japāņu mantojumu jaunais 23 l mikroviļņu grila krāšņu klāsts nodrošina ideālu pirmšķirīga stila, precizitātes un snieguma līdzsvaru, sniedzot iespēju visai ģimenei nodoties veselīgam dzīvesstilam.

Ne tikai elegants katls ēdienu gatavošanai
Eiropieši arvien vairāk nododas meklējumiem, kā uzņemt svaigāku, veselīgāku pārtiku. Tvaicēšana ir viena no labākajām metodēm, kā pasniegt “Ātros svaigos ēdienus” neatkarīgi no tā, cik aizņemta ir jūsu diena. Panasonic 23 l mikroviļņu grila krāsns (GD38H/SD28H, NN-GD36H, NN-GD35H) sakņojas “Panacrunch” grila panākumos ar jauno tvaika + katla piederumu, gūstot elegantu nerūsējošā tērauda vāku, lai apvienotu grilēšanu un tvaicēšanu varētu veikt bez grūtībām.

Tvaika + katla piederums ir uzticams ēdienu gatavošanas rīks, kas nodrošina četras dažādas ēdienu gatavošanas funkcijas. Varat izvēlēties tvaicēšanu, lēnu vārīšanu, grilēšanu ar kraukšķīgu rezultātu vai tvaicēšanu-grilēšanu, kas sniedz iespēju mājās pagatavot nebeidzamas gardu maltīšu variācijas. Uzliekot “Panacrunch” katlam vāku, ēdienu iespējams tvaicēt ar “tīru tvaiku”, jo nerūsējošā tērauda vāks gatavošanas procesa laikā atstaro mikroviļņus. Kā jau ar esošajiem “Panacrunch” piederumiem, katls produkta apakšdaļu veido ar kraukšķīgu tekstūru, vienlaikus novadot visu lieko eļļu uz grila katla sānu.

Ar Panasonic tvaika + katla piederumu var darīt ne tikai to vien. Šis universālo mikroviļņu krāšņu sortiments uztur ēdienu sulīgu un bagātīgu, saglabājot svaigo sastāvdaļu uzturvielas un ātri pagatavojot labas kvalitātes svaigu ēdienu.

Efektivitāte pogas skāriena attālumā ar trim jaunām funkcijām
Funkcija Ātri 30 sniedz iespēju ātri un vienkārši gatavot 30 sekundes – nav nepieciešams atlasīt papildu iestatījumus. Arī funkcija “Palielināt ilgumu” piedāvā personalizētu pielāgojamību virtuvē. Ja automātiskajā ēdienu gatavošanas programmā iestatītais ilgums nav pietiekams un jūs dodat priekšroku ilgākai ēdiena gatavošanai, varat izmantot funkciju Palielināt ilgumu un attiecīgi pagarināt gatavošanas laiku. Visbeidzot – ja vēlaties atbrīvoties no nepatīkamām pārtikas produktu smakām no savas mikroviļņu krāsns, tam paredzēta funkcija Aqua Clean. Jums tikai jāieliek mikroviļņu krāsnī tase ūdens, kam pievienots nedaudz citronu sulas, un jāpiespiež poga Aqua Clean. Tasē esošais ūdens sāks vārīties, un mikroviļņu krāsnī radītais tvaiks deodorizēs un iztīrīs krāsns iekšpusi; jums nebūs jālieto nekādi tīrīšanas produkti.

Invertora tehnoloģijas priekšrocības
Panasonic invertora tehnoloģija ir vēl viens 23 l mikroviļņu grila krāšņu sortimenta pamatkomponents. Panasonic var lepoties ar gadu desmitiem bagātu pieredzi mikroviļņu ierīču tirgus vadošajās pozīcijās, un invertora tehnoloģija ir šādu pozīciju galvenais balsts. Vispirms – invertora tehnoloģija smalki regulē mikroviļņu jaudas līmeni no zema līdz augstam. Modeļi bez invertora tehnoloģijas spēj darboties tikai ar maksimālo jaudu, un, lai simulētu gatavošanu ar zemāku jaudas līmeni, tie jāizslēdz un jāieslēdz, kas nav labi, apstrādājot dažus pārtikas produktus, piemēram, saudzīgi atlaidinot zivis vai gatavojot zīdaiņiem paredzētus biezeņus. Savukārt nepārtraukta jaudas regulēšana visa gatavošanas procesa laikā nodrošina optimālus un laiku taupošus rezultātus, lai tie patiesi būtu “Ātrie svaigie ēdieni”.

Sadarbībā ar Panasonic.com