SKATIES UN KLAUSIES VISAUGSTĀKAJĀ KVALITĀTĒ, IZMANTOJOT SONY JAUNO 4K ULTRA HD BlU-RAY VIDEO ATSKAŅOTĀJU, DOLBY ATMOS® SKAŅU PANELI UN AV UZTVĒRĒJU TELPISKIEM SKAŅAS EFEKTIEM

SKATIES UN KLAUSIES VISAUGSTĀKAJĀ KVALITĀTĒ, IZMANTOJOT SONY JAUNO 4K ULTRA HD BlU-RAY VIDEO ATSKAŅOTĀJU, DOLBY ATMOS® SKAŅU PANELI UN AV UZTVĒRĒJU TELPISKIEM SKAŅAS EFEKTIEM• 4K Ultra HD 4K Blu-Ray video atskaņotājs nevainojamai attēla kvalitātei
• Klausieties 3D telpisko skanējumu ar Dolby Atmos® iespējoto skaņu paneli
• Izbaudiet daudzveidīgu izklaidi ar Dolby Atmos un DTS:X AV uztvērēju

Šie modeļi sniedz iespēju skatīties mājās kinofilmas izcilā kvalitātē. Sony lepojas, ka var savam jau esošajam mājas audio un vizuālās atskaņošanas iekārtu piedāvājumam pievienot jauno 4K Ultra HD Blu-ray disku atskaņotāju UBP-X800, Dolby Atmos iespējoto skaņu paneli HT-ST5000 un AV uztvērēju ar DTS:X – STR-DN1080.

Lai pilnībā izbaudītu visu, ko skatāties un klausāties mājās, nepieciešams labākais, ko sniedz šobrīd pieejamās visaugstākās kvalitātes tehnoloģijas. Attēlam nepieciešams nodrošināt 4K HDR un skaņai – telpisku (object-based) projekciju ar Dolby Atmos un DTS:X. Sony ir radījis šo pilnvērtīgo risinājumu, lai piepildītu jūsu māju ar izcilas kvalitātes skaņu un attēlu, papildinot to ar Sony dizaina eleganci un kvalitātes reputāciju.

Skatieties filmas tā, kā to iecerējuši filmu veidotāji
UBP-X800 4K Ultra HD Blu-ray video atskaņotājs pārstāv vismodernākās Ultra HD tehnoloģijas un nodrošina vislabāko veidu, kā skatīties visas savas iemīļotās filmas. Šis video atskaņotājs ir izveidots, sadarbojoties ar Sony Pictures Entertainment, tādējādi nodrošinot vislabāko iespējamo 4K Ultra HD Blu-ray disku atskaņošanu, kādu vien paredzējuši to radītāji.

Bet kas gan būtu attēls bez skaņas? Ar Hi-res audio atskaņošanas iespējām X800 jūs lutina, jebkuru avotu atskaņojot ar skaņu gardēžu cienīgu kvalitāti. DSEE HX™ atjauno sākotnējo skaņu, paaugstinot kompresētā signāla frekvenci un bitu dziļumu. Jūs varēsiet izbaudīt augstāku precizitāti un plašāku dinamisko diapazonu, klausoties jebkuru ierakstu, turklāt garantējot augstas izšķirtspējas skaņas kvalitāti.

Vairums Blu-ray disku atskaņotāji sūta televizoram gan audio, gan video ierakstus, izmantojot vienu un to pašu HDMI kanālu. Lai nodrošinātu nevainojamu skaņas kvalitāti, X800 var sadalīt audio un video signālus, novirzot tos uz atsevišķiem HDMI izvadiem tādējādi samazinot elektriskos šķērstraucējumus.

Neparasto atskaņošanas kvalitāti nodrošina īpaši stingrā Frame and Beam rāmja konstrukcija, kas līdz minimumam samazina mehāniskas vibrācijas. Savukārt procesors nodrošina pilnu audio dekodēšanas saderību, kas ļauj izbaudīt absolūti tīrus augstas izšķirtspējas failus, kas kodēti līdz pat 192 kHz/24bit un tiešo straumējumu (DSD) līdz pat 11,2 MHz.

X8004K HD Blu-ray atskaņotājs atbalsta gandrīz jebkuru optisko disku formātu un spēs atrast kopīgu valodu arī izmantojot USB. Tāpat atskaņotājs atbalsta 4K straumēšanas pakalpojumus, ko novērtēs Netflix lietotāji. Turklāt aizmirsts nav arī par SD vai HD saturu, ko Sony advancētās video tehnoloģijas pratīs uzlabot pietuvinot 4K izšķirtspējai. Turklāt, atskaņojot 4K HDR saturu uz 4K SDR televizora, X800 izmanto unikālu Sony algoritmu, atainojot pareizo spilgtumu un krāsu gradācijas, lai sniegtu labāko iespējamo attēlu.

Integrētais Bluetooth® nozīmē, ka varat netraucēti klausīties, lietojot bezvadu austiņas, kamēr pārējie telpā esošie ģimenes locekļi var turpināt klausīties televizora skaņu. Citā variantā varat savienot pārī bezvadu skaļruņus ar Blu-ray atskaņotāju, vienlaikus klausoties skaņu gan pie televizora, gan tālu prom no tā, atkarībā no tā, kur novietots bezvadu skaļrunis.

Iespaidīga bezvadu skaņa
Pievienojieties Dolby Atmos izraisītajai revolūcijai un lietojiet HT-ST5000 skaņu paneli, kas radīts sadarbībā ar Sony Pictures, lai sniegtu vislabāko 3D skaņas kino skatīšanās pieredzi. Izcili izstrādātā savienojamība piedāvā saderību ar jaunākajiem 4K TV standartiem un nevainojami darbojas ar X800, radot kinoteātra sajūtu dzīvojamajā istabā.
Elegantais skaņu panelis rūpēsies par iespaidīgu daudzkanālu skaņu, nepieblīvējot telpu ar nevajadzīgām iekārtām. Katrā paneļa galā izvietotie jaunie uz augšu vērstie Atmos skaļruņi piešķir jaunu dimensiju, nodrošinot aizraujošu 7.1.2 kanāla klausīšanos līdz vissīkākajām detaļām. Kopā ar koaksiāliem (atsevišķa membrāna zemo un augsto frekvenču uz vienas ass izvietotiem elementiem) augstas izšķirtspējas skaļruņiem mūzika, dialogi un skaņu efekti jūs ietver telpiskā skanējumā.

Nekad nav bijis tik viegli atskaņot sev patīkamu mūziku, jo izmantojot Chromecast built-in un Spotify Connect, ir nodrošināta tieša pieeja vairāk nekā 100 mūzikas straumēšanas lietotnēm, kā arī bezvadu Multi-Room skanējums, Bluetooth un NFC.

Izmantojiet daudzveidīgās izklaides iespējas
STR-DN1080 AV uztvērējs palīdz izbaudīt filmas līdzīgi kā kinoteātī . Dolby Atmos un DTS:X atbalsts līdzās ar 4K HDR tiešo pieeju un uzlabošanu, pievienojot High-Resolution Audio, tostarp DSD, padara STR-DN1080 par nopietnu atskaņošanas rīku. Tas spēj radīt telpisko skanējumu, izmantojot papildu kanālus un nodrošinot absolūtu 7.1.2 telpiskuma pieredzi.

DN1080 ir uzbūvēts, lai izbaudītu 3D telpisku (object-based) dabisku skanējumu, tam nav svarīgs precīzs skaļruņu novietojums, tas spēj „pārvietot” skaņu, simulējot optimālo pozīciju un leņķi vislabākās skaņas iegūšanai, un tas viss, neskatoties uz varbūtējām telpas nepilnībām.
Daudzveidīgie savienojumi atvieglo pieslēgšanos visām ierīcēm, izmantojot sešas HDMI ievadus un divus izvadus, kas atbalsta pilnu HDCP 2.2 saderību un atbalsta jaunāko 4K 60P (4:4:4). STR-DN1080 ir saderīgs arī ar jauno BT.2020 krāsu gammas standartu. Tā kā šo AV uztvērēju var izmantot ar USB, Bluetooth, Chromecast built-in, Spotify Connect un Wireless Multi-Room, tas ir daudzpusīgs augstas kvalitātes risinājums visām izklaides vajadzībām mājas apstākļos.

UBP-X800 4K Ultra HD Blu-ray atskaņotājs būs pieejams 2017. gada pavasarī; tā cena ir aptuveni EUR 400.
HT-ST5000 skaņas panelis būs pieejams 2017. gada pavasarī; tā cena ir aptuveni EUR 1500.
STR-DN1080 AV uztvērējs būs pieejams 2017. gada pavasarī; tā cena ir aptuveni EUR 800.

Iesūtīja: sonylatvija.com

Leave a Reply