BALLĪTE JEBKURĀ VIETĀ AR SONY EXTRA BASS BEZVADU SKAĻRUŅIEM UN AUSTIŅĀM

BALLĪTE JEBKURĀ VIETĀ AR SONY EXTRA BASS BEZVADU SKAĻRUŅIEM UN AUSTIŅĀM• EXTRA BASS produktu sēriju papildina četri jauni bezvadu skaļruņi un divas jaunas EXTRA BASS bezvadu austiņas
• Izstrādāti zemu frekvenču mūzikas baudīšanai
• Jaunas, iespaidīgas iespējas ballītei ar bezvadu skaļruni un gaismas efektiem
• Atskaņojiet savu iemīļoto mūziku jebkurā vietā, izmantojot ūdensizturīgu konstrukciju un ilgstošas darbības akumulatoru

Sony radītā EXTRA BASS produktu sērija ar vibrējošām zemo frekvenču skaņām atdarinās klubā dzirdamo basa skaņu dunoņu . Četri jaunie bezvadu skaļruņi ir pieejami četros dažādos izmēros un dažādāskrāsās. Visu ierīču pamatā ir unikālā EXTRA BASS tehnoloģija, kas rada ballītes atmosfēru ar jaudīgu skaņu, iespaidīgām basa skaņām un gaismas efektiem.

Šie skaļruņi ļaus sajust ballīti jebkurā vietā gan telpās, gan brīvā dabā. To akumulatoriem ir līdz pat 24h darbības ilgums, kas neliks vilties. Košas gaismas, kas žilbina atbilstoši skanošajam ritmam, DJ efekti un mitrumizturība nodrošinās izcilu un ilgstošu ballīti un vakaru padarīs neaizmirstamu. Vēl lielākam efektam varat bezvadu režīmā savienot kopā līdz pat 10 skaļruņus , izmantojot Wireless Party Chain.Vai arī, izmantojot bezvadu savienojumu, savienot pārī divus viena modeļa skaļruņus ar Speaker Add funkciju, iegūstot plašu stereo skanējumu.

Ja vēlaties sarīkot ballīti tikai sev, jaunās EXTRA BASS bezvadu austiņas nodrošinās tādu pašu spēcīgu basa skaņu tieši ausīs, ļaujot aizmirst par vadu mudžekļiem.

Žilbinošas ballītes gaismas
Pārnesot populāro ballīšu izgaismošanu uz mazāku bezvadu formu, Sony inženieri ir izstrādājuši dažādu gaismu komplektu, kas palīdzēs radīt koncerta gaisotni mājās. SRS-XB40 ir iekļauti kluba gaismas efekti ar perimetrā izkārtotu LED līniju, stroboskopu un skaļruņu gaismām. LED līnija veido daudzkrāsainus rakstus – no koši baltiem līdz rakstiem visās varavīksnes krāsās. SRS-XB30 modelim ir līdzīga daudzkrāsaina LED līnija un stroboskops, bet XB20 iekļauta vienkrāsaina LED līnija, kas izceļ skaļruņa krāsu.

Padariet savu ideālo ballīti īpašu
Sony SongPal app darbojas gan kā tālvadības pults atskaņošanas funkcijām, gaismu regulēšanai, skaņas režīmiem, gan arī kā skaļruņa papildu funkcija, ļaujot klausīties mūziku sev patīkamā veidā. Jaunums bezvadu skaļruņu kategorijā 2017. gadā ir Fiestable papildinājums aplikācijā. Izmantojot to kopā ar SRS-XB40, iegūsiet vēl vairāk personalizētas regulēšanas iespējas- mūzikas maiņa ar DJ efektiem un dažādu gaismas nokrāsu ieslēgšana ar rokas mājienu.

Šie skaļruņi ir īpaši piemēroti pārvietošanai, tiem ir bezvadu Bluetooth® un NFC pieslēgums, un tos var uzstādīt dažādos veidos, horizontāli vai vertikāli , turklāt tos var viegli ņemt līdzi, kur vien vajadzīgs.

Ballīte visu diennakti
Spridziniet ar savu mūziku bez pārtraukuma, izmantojot 24 stundu darbības akumulatoru jaudīgajā SRS-XB40, kas ir lielākais no mūsu četriem jaunajiem bezvadu skaļruņiem skanējuma, izmēra un iekļauto funkciju ziņā. Tam seko SRS-XB30 ar tikpat ilgas darbības akumulatoru mazākā korpusā. Lietojot šos EXTRA BASS bezvadu skaļruņus, jūs nekad nepārsteigs brīdis, kad beigušās baterijas – tiem ir balss funkcija, kas brīdina, ja akumulators drīz izlādēsies.

Ūdensizturīgi, tāpēc piemēroti jebkuram jaunam piedzīvojumam
SRS-XB20 ir nedaudz mazāka izmēra skaļrunis, tomēr tam, tāpat kā citiem, ir izcila uzbūves kvalitāte. Visiem šiem skaļruņiem ir IPX5 ūdensizturības rādītājs, kas nozīmē, ka tam nenotiks nekas ļauns, ja tas tiks apliets ar ūdeni – vienalga, vai tas būtu lietus vai šļakatas baseina ballītē.

Nelielais, bet jaudīgais SRS-XB10 piešķir pavisam jaunu nozīmi mūzikai, ko klausāties „esot ceļā”. Mazajam cauruļveida rāmim ir silikona siksna, kas kļūst par mazā skaļruņa statīvu, palīdzot novirzīt skaņu. Vertikālā režīmā visos virzienos vērsto skaņu var klausīties kopā ar draugiem. Horizontālā režīmā mūzika nokļūst tieši klausītāju ausīs.

Privātuma vērtība
Lai netraucēti varētu klausīties mūziku vienatnē, radītas divas jaunas bezvadu austiņas ar EXTRA BASS tehnoloģiju. Gan MDR-XB950N1, gan MDR-XB950B1 atbalsta Bluetooth® audio straumēšanu un vienkāršo savienojamību, izmantojot NFC (Near Field Communications)

Kopā ar spēcīgi uzlabotu basu atskaņošanu XB950N1 austiņām pievienota NC (Noise Cancelling) tehnoloģija, ļaujot baudīt mūziku neatkarīgi ne no kā.

Jauna funkcija, kas 2017. gada pavasarī piešķirs personalizētu skanējumu mūzikai, kuru dzirdat Sony austiņās, irjauna mobilā aplikācija ar nosaukumu Sony | Headphones Connect. Tā jums ļaus izvēlēties no plašā EXTRA BASS piedāvājuma tieši to, ko vēlaties klausīties – no „Arēnas” līdz „Klubam”, „Koncertzālei” un „Brīvdabas skatuvei”. Turklāt jūs varat pielāgot skaļumu un zemo skaņu intensitātes līmeni atbilstoši saviem klausīšanās paradumiem.

Pilni uzlādēta baterija XB950N1 modelim ļaus darboties līdz pat 22h, savukārt XB950B1 modelis priecēs līdz pat 18h garumā.

Nēsājot austiņas, novērtēsiet ērtības, ko sniedz hands-free zvanīšanas funkcija, kas darbojas, izmantojot integrēto mikrofonu un Bluetooth® savienojumu. Lai saņemtu ienākošo zvanu, nepieciešams tikai nospiest tālruņa pogu uz austiņas, nospiežot to atkārtoti zvans tiks pārtraukts, un varēsiet turpināt ļauties mūzikas skanējumam.

Iesūtīja: sonylatvija.com

Leave a Reply