SONY IZZIŅO JAUNU FOTOKAMERU α6500 AR IZCILĀM VISAPTVEROŠĀM FUNKCIJĀM

Jaunā APS-C sensora kamera ir aprīkota ar pasaulē ātrāko autofokusēšanas sistēmu (AF), lielāko AF punktu skaitu pasaulē, ar piecu asu attēlu stabilizācijas sistēmu, kā arī skārienekrāna AF, 24,2 MP Exmor® CMOS sensoru un citām izcilām funkcijām.

Sony iepazīstina ar jauno flagmani APS-C sensora fotoaparātu α6500 (modelis ILCE-6500), kas ir jaunākais papildinājums Sony godalgotajā E-mount modeļu sērijā. Jaunā α6500 fotokamera ir aprīkota ar nepārspējamo 4D FOCUS™ sistēmu kura ļauj fiksēt fokusu uz objektu tikvien kā 0,05 sekundēs, kas ir ātrākaisa autofokusēšanas laiks pasaulē. Tāpat kā α6300 modelim, arī jaunajai kamerai α6500 ir 425 AF fāzes noteikšanas punkti, kas blīvi izkārtoti gandrīz visa kadra laukumā, un šis ir lielākais AF punktu skaits pasaulē maināmo objektīvu kameru segmentā. Ar jauno kameru iespējams uzņemt 11 kadrus sekundē ar nepārtrauktu autofokusēšanu un ekspozīcijas pielāgošanu un astoņus kadrus sekundē live-view attēlu uzņemšanas režīmā. Šajā režīmā iespējams viegli izsekot ātrā kustībā esošus objektus, jo tas apvieno elektroniskā skatu meklētāja ērtības ar optiskā skatu meklētāja ātro reakciju.[WRG id=3332]Labākā AF veiktspēja
Sony jaunā kamera α6500 izmanto to pašu 4D fokusēšanas sistēmu, kas sevi jau apliecinājusi α6300 modeļos – Fast Hybrid AF. Tā apvieno ātru autofokusa fāzes noteikšanu un ārkārtīgi precīzu kontrasta autofokusu, līdz ar to dodot iespēju tikvien kā 0,05 sekundēs uzņemt ātrā kustībā esošu objektu fokusētus attēlus. Ar 425 fāzes noteikšanas AF punktiem un liela blīvuma objekta sekošanas AF tehnoloģiju panākts ievērojami labāks sniegums objekta noteikšanā un uzņemšanā.
Jauna skārienekrāna fokusēšana

α6500 ir aprīkota ar skārienekrānu, kurā iespējams iestādīt fokusu uz objektu, vienkārši pieskaroties ekrānam. Šis ir jaudīgs papildinājums jaunajai AF sistēmai un video uzņemšanas iespējām.

Jaudīgs 24,2 MPviii Exmor CMOS sensors, BIONZ X® procesors un jauns augstas integrācijas primārais procesors

Jaunā kamera α6500 ir aprīkota ar APS-C izmēra 24,2 MP[i] Exmor CMOS sensoru, kas darbojas komplektā ar BIONZ X attēlu procesoru un gluži jaunu primāro procesoru, kas ļauj maksimāli izmantot apstrādes iespējas un aptvert iespaidīgu gaismjutības amplitūdu – ISO 100-51200.

Profesionāla video uzņemšanas iespējas
Jaunā α6500 kamera ir jaunākā fotoaparātu sērijā ar maināmajiem objektīviem, ar kuru iespējams uzņemt 4K kvalitātes video (3840x2160p) populārajā Super 35mm formātā pilnā attēlu sensora platumā. Filmējot šajā formātā, kamera izmanto pilnu pikseļu nolasīšanu bez pikseļu semmēšanas un apkopo 6K datus – aptuveni2,4x[ii] (ekvivalents 20 MP)vairāk kā 4K UHD, un tad pārveido iegūtos datus par augstas kvalitātes 4K video ar izcilu niansētību un attēla dziļumu.

Uzlabota veiktspēja
Jaunajai kamerai ir uzlabots dizains, kas saglabā α6000 sērijas modeļu mobilitāti, bet ir papildināts ar Sony atzinīgi novērtēto α7 II modeļu lietošanas funkcijām. Kamera ir aprīkota arī ar tādu pašu liela kontrasta 2,4 miljonu punktu augstas izšķirtspējas skatu meklētāju XGA OLED Tru-Finder, kāds ir α6300 modeļiem, kas nodrošina izcilu kadrējumu visā attēla laukumā.

Cena un pieejamība
Jaunā Sony α6500 kamera ar maināmiem objektīviem Eiropā būs pieejama no decembra un maksās aptuveni 1700 eiro (korpuss) vai 2800 (kopā ar objektīvu SEL1670Z). Vairāk informācijas atradīsiet šeit. Patreiz tirgū esošā kamera α6000 no decembra Eiropā būs iegādājama arī grafīta pelēkā krāsā.

[i] Approximate effective MP

[ii] In 25p recording.

  1. Among interchangeable-lens digital cameras equipped with an APS-C image sensor as of October 2016, based on Sony research, measured using CIPA-compliant guidelines, and internal measurement method with an E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS lens mounted, Pre-AF off and viewfinder in use

Iesūtīja:  Sony Latvia

Leave a Reply