FOTOKONKURSS “TE MADLIENĀ”

Savienot mirkli pa mirklim un salikt vienā lielā kopējā. Līdzīgi kā būvēt māju – ķieģeli pa ķieģelītim. Madliena – vieta, kas mūs vieno. Tādu, kādu Tu to redzi, neredz citi – ir skaists saullēkts vai skaista diena, skaista vieta, itin viss, kas ir tā vērts, lai dalītos ar citiem.
Te, Madlienā, vajag labākos un skaistākos mirkļus. Saliksim tos kopā, lai redzētu, cik patiesībā skaistā vietā dzīvojam.

Fotokonkursa noteikumi – www.slide.lv

Fotokonkurss tiek izsludināts, lai veicinātu Madlienas, apkārtējo pagastu un novadu iedzīvotāju interesi par Madlienas pagastu un to popularizētu, parādot, ka dzīvojam skaistā un sakoptā vietā, atklājot vērtības un lietas, ar kurām lepojamies. Mudināt katru un ikvienu citām acīm paskatīties uz vietu, kurā dzīvojam, un lietām, kurām ikdienas steigā paejam garām, pat nepamanot, ieraudzīt skaisto un īpašo mums līdzās.

Fotoattēlam jāraksturo Madlienas pagasts:
  • Madlienas pagasta dabas objekti un ainavas;
  • kultūras un sporta pasākumi;
  • atpūtas un apskates objekti;
  • pagasta centrs (ielas, laukumi, parki, ēkas);
  • Madlienas lauku sētas;
  • dzīvnieki;
  • svētki un citas sabiedriskā norises Madlienas pagastā;
Madlienas pagasta kultūrvēsturiskie objekti (pieminekļi, baznīcas utt.);
cilvēki dažādos sabiedriskos procesos, svētkos un sadzīvē.
Fotogrāfijas nedrīkst būt iepriekš iesniegtas Rīkotāja organizētajos vai citos fotokonkursos, kā arī publicētas avīzēs, žurnālos vai sociālajos tīklos.
Iesniegtos foto darbus konkursa noslēgumā vērtēs žūrija. Labāko darbu autori pēc žūrijas vērtējuma tiks apbalvoti. Pirmo trīs vietu un naudas balvu ieguvējiem, tiks atzīti tie fotogrāfiju autori, kuri būs saņēmuši vislielāko punktu skaitu.
Fotoattēli būs apskatāmi speciāli šim nolūkam veidotā foto kolāžā brīvā dabā Madlienā un
Fotogrāfiju iesniegšanas termiņš: no 10.10.2016.- 30.06.2017.

lejuplādēt nolikumu pdf

Avots:  slide.lv

Dalies:

Leave a Reply