AICINĀM PIETEIKTIES FOTOKONKURSAM “MANA JELGAVA” OTRAJAM POSMAM

Foto: Kaspars Zaķis

Līdz 14. oktobrim, plkst. 12.00 ikvienam fotogrāfam, neatkarīgi no profesionālās sagatavotības, ir iespēja pieteikties fotokonkursa “Mana Jelgava” otrajam posmam un parādīt savu redzējumu par Jelgavu – tās vietām, cilvēkiem un notikumiem.

Fotokonkurss norisinās divos posmos visa gada garumā. Pēc katra posma tiks apbalvoti labāko darbu autori un izveidota izstāde Jelgavas Kultūras namā. Balvu fonds – 600 EUR.

“Šis fotokonkurss ir lieliski aizsākta tradīcija,” saka žūrijas komisijas priekšsēdētāja, Latvijas Fotogrāfijas muzeja direktore Maira Dudareva, “tā kā pagājušogad tēma bija “Gadalaiki”, kas savā ziņā dalībniekus ierobežoja mazā rāmītī, tad šogad tēma ir brīva – “Mana Jelgava”. Kādam tās ir rudens lapas, kādam – mājas logs, kādam – tilta atspīdums Lielupē. Jebkurā gadījumā gaidām fotogrāfu redzējumu un sajūtu par Jelgavu.”

Konkursa darbi tiks izmantoti arī ceļojošajā fotoizstādē, kas tiks eksponēta Jelgavas sadraudzības pilsētās. Pagājušā gada Jelgavas foto izstāde jau guvusi augstu novērtējumu Magadanā, Belostokā, Ruel-Malmazonā, Nova-Odesā. Līdzīgi fotokonkursi tiek organizēti arī sadraudzības pilsētās, līdz ar to jelgavniekiem būs iespēja iepazīt citas pilsētas, pilsētniekus, tradīcijas, notikumus un arhitektūru.

Atgādinām, ka otrajam posmam pieteikumi jāiesniedz līdz 2016. gada 14. oktobrim, plkst.12.00.

Iesūtīja:  Jelgavas pilsētas pašvaldība

Dalies:

Leave a Reply