CANON IEPAZĪSTINA AR JAUNO CANON EOS 5D MARK IV

CANON IEPAZĪSTINA AR JAUNO CANON EOS 5D MARK IVCanon prezentēja jauno EOS 5D Mark IV, kas papildināja leģendāro EOS 5D kameru līniju, radītu, lai iemūžinātu labākos un nozīmīgākos kadrus. Kamera ir izstrādāta, balstoties uz profesionālu fotogrāfu atsauksmēm un ieteikumiem par nepieciešamajiem EOS 5D Mark III uzlabojumiem.

EOS 5D Mark IV ietver 30,4 megapikseļu CMOS sensoru, pārsteidzošu uzņemšanas ātrumu – 7 kadri sekundē (fps), iespēju uzņemt 4K video un iebūvētas Wi-Fi un GPS funkcijas. Kamera apvieno ātrumu un labu izšķirtspēju ar lielisku zemu gaismas caurlaidību un video funkcionalitāti. EOS 5D Mark IV ir arī pirmā kamera, ar kuras palīdzību var uzņemt fotogrāfijas Dual Pixel RAW formātā. Inovatīvais formāts sniedz daudz plašākas iespējas bilžu pēcapstrādes procesā, kā, piemēram, iespēju pielāgot vai labot kāda konkrēta punkta asumu.

Lai panāktu labāku rezultātu, darbā ar Canon EOS 5D Mark IV, zīmols prezentēja arī divus jaunos objektīvus EF 24-105mm f/4L IS II USM un EF 16-35mm f/2.8L III USM.

Iepazīties ar EOS 5D Mark IV un tā atšķirībām no iepriekšēja modeļa var Canon oficiālajā internet vietnē: Canon-europe.com

Iesūtīja: Canon.lv (Madara Bunkše)

Leave a Reply