ŪDENSNECAURLAIDĪGĀ UN TRIECIENIZTURĪGĀ COOLPIX W100

FOTOKAMERAS COOLPIX W100 ATTĒLI | TEHNISKIE DATI | GALERIJA

FOTOKAMERAS COOLPIX W100 ATTĒLI

Vienā mirklī dalieties savā brīvdienu priekā, izmantojot ūdensnecaurlaidīgo COOLPIX W100.

To var lietot zem ūdens pat 10 m dziļumā¹, turklāt kamera ir triecienizturīga kritienā no 1,8 m augstuma², aukstumizturīga līdz –10 °C un netīrumu necaurlaidīga¹ — tā ir izstrādāta, lai izturētu visus iespējamos nelabvēlīgos apstākļus.

Ar šo kameru var uzņemt augstas kvalitātes fotogrāfijas un Full HD video ar stereo skaņu, savukārt lietotne SnapBridge automātiski pārsūta attēlus uz viedierīci ērtākai kopīgošanai un glabāšanai. Pielāgotas viena skāriena pogas un ērti lietojama saskarne padara kameras lietošanu vienkāršu, un ir pieejama pat īpaša izvēlne bērniem.

Šī 13,2 megapikseļu COOLPIX W100 kamera atvieglo fotogrāfiju uzņemšanu it visiem.

IZTURĪBA BEZ PROBLĒMĀM
IZTURĪBA BEZ PROBLĒMĀMŠī kamera izturēs visus iespējamos nelabvēlīgos apstākļus. Tā ir ūdensnecaurlaidīga¹ līdz 10 m dziļumam un triecienizturīga² pret kritienu no 1,8 m augstuma, tāpēc nav jāraizējas par bojājumiem, kas varētu rasties, to nometot vai peldoties ar to baseinā. Tā ir aukstumizturīga pat līdz –10 °C un netīrumu necaurlaidīga¹, ļaujot to ņemt līdzi jebkādos piedzīvojumos. Ikviens var atslābināties un izbaudīt fotogrāfiju uzņemšanas prieku.

 

ĒRTA KOPĪGOŠANA, IZMANTOJOT SNAPBRIDGE
ĒRTA KOPĪGOŠANA, IZMANTOJOT SNAPBRIDGEIzmantojiet SnapBridge un izdaiļojiet savus sociālos tīklus ar Nikon augstas kvalitātes attēliem tikai dažās sekundēs. SnapBridge izmanto Bluetooth® zema enerģijas patēriņa (Bluetooth Low Energy — BLE) tehnoloģiju, kas uztur pastāvīgu mazjaudas savienojumu starp kameru un piecām viedierīcēm. Uzņemšanas laikā fotogrāfijas var automātiski pārsūtīt uz tālruni vai planšetdatoru. Izvēlieties viedierīci, kurā būs pieejamas fotogrāfijas: uzņemšanas laikā sinhronizēto attēlu izmēri tiek automātiski mainīti, lai attēlus varētu viegli pārskatīt, rediģēt iecienītākajā lietotnē un ātri augšupielādēt sociālajos tīklos. Ja nevēlaties automātiski sinhronizēt katru fotogrāfiju, vienkāršas vadības pogas ļauj manuāli sinhronizēt atsevišķas fotogrāfijas, pārsūtīt tās lielākā izšķirtspējā un sinhronizēt video.

Tagad ir pieejama lietotne Android ierīcēm. Lietotnes SnapBridges versija iOS ierīcēm būs pieejama pakalpojumā App Store®, sākot no 2016. gada augusta beigām. Lai kamerā izmantotu lietotnes SnapBridge versiju iOS ierīcēm, iespējams, vispirms būs jāatjaunina programmaparatūra.

UZŅEMIET PILNAS AUGSTAS IZŠĶIRTSPĒJAS VIDEO
UZŅEMIET PILNAS AUGSTAS IZŠĶIRTSPĒJAS VIDEO Filmējiet lieliskus video kopā ar draugiem un ģimeni, vienkārši nospiežot pogu. Vienkārši nospiediet īpašo video ierakstīšanas pogu, un jūs uzņemsiet Full HD 1080p video ar stereo skaņu. Kad sāksies darbība, vienmēr būsiet gatavs iemūžināt svarīgus mirkļus kustībā, kamēr elektroniskā VR (vibrāciju samazināšanas sistēma) palīdzēs iegūt nevainojamus video. Varēsiet pat izmēģināt diorāmas efektu, kas liks video līdzināties miniatūriem sižetiem, kā arī varēsiet tos atskaņot savā HD televizorā, izmantojot papildu HDMI vadu. Atdzīviniet īpašas svinības un ceļojumu ainavas augstas kvalitātes video, kas ir ideāli piemēroti sociālajiem tīkliem.

IKREIZ UZŅEMIET AUGSTAS KVALITĀTES ATTĒLUS
IKREIZ UZŅEMIET AUGSTAS KVALITĀTES ATTĒLUSUz visiem laikiem aizmirstiet par graudainiem uzņēmumiem un nokavētiem mirkļiem. Tagad varat uzņemt fotogrāfijas ar kristālskaidru NIKKOR objektīvu un 13,2 megapikseļu CMOS attēla sensoru. NIKKOR 3x optiskā tālummaiņa ir palielināma līdz 6x Dynamic Fine Zoom tālummaiņai³, piekļūstot tuvāk objektam, lai jūs varētu lieliski iemūžināt jautras izdarības un arī sejas izteiksmes. Augsta attēla kvalitāte ir garantēta, līdz ar to varēsiet uzņemt tādus attēlus un video, kurus labprāt kopīgosiet.

VIEGLA UN INTUITĪVA LIETOŠANA
VIEGLA UN INTUITĪVA LIETOŠANAKad norisinās darbība, šķiet lieki uztraukties vēl arī par kameras lietošanu, un jums par to nebūs jāraizējas, ja rokās būs kamera COOLPIX W100. Četras īpašas pogas ir paredzētas tiešai piekļuvei izvēlnei, un vienkārši lietojamā saskarnē bez grūtībām var atrast nepieciešamo funkciju. Pogas ir lielas un piemērotas arī bērnu rokām. Tās ir izstrādātas, lai padarītu uzņemšanu ērtu jebkāda vecuma fotogrāfiem. Atlasiet vienkāršo automātisko režīmu, un kamera optimizēs visus iestatījumus jūsu vietā, ikreiz nodrošinot lieliskus attēlus. Lielais 230 tūkstošu punktu 6,7 cm/2,7 collu TFT šķidro kristālu displejs atvieglo uzņēmumu kadrēšanu, un tā pretatspīdumu pārklājums un spilgtuma regulēšana nozīmē pastāvīgi skaidru redzamību — pat vājā apgaismojumā vai tiešā saules gaismā. Uzlāde ar mikro USB vadu nodrošina ātru uzlādi, lai jūs vienmēr spētu iemūžināt nevainojamo mirkli.

VISAI ĢIMENEI PIEMĒROTAS FUNKCIJAS
VISAI ĢIMENEI PIEMĒROTAS FUNKCIJASCOOLPIX W100 atvieglo uzņemšanu pat vismazākajiem fotogrāfiem. Kamerai ir dažādas izvēlnes – ir pieejama gan pieaugušo, gan bērnu izvēlne. Bērnu izvēlnē košie sveiciena ekrāni mainās no dienas uz nakti atkarībā no uzņemšanas laika. Parādās arī sveiciena tēli, kas padarīs uzņemšanu vēl jautrāku. Bērni varēs arī spēlēties, saviem attēliem pievienojot skiču efektus un glītus spiedogus, piemēram, sirdis un zvaigznes. Kamera ir pieejama dažādās košās krāsās, lai atbilstu jebkuram dzīvesveidam.

RADOŠI IZPAUDIETIES, IZMANTOJOT ATTĒLU EFEKTUS
RADOŠI IZPAUDIETIES, IZMANTOJOT ATTĒLU EFEKTUSIzceliet fotogrāfijas, izmantojot dažādus efektus, sākot ar krāsu izcelšanu, melnbaltam attēlam pievienojot spilgtu krāsu, līdz platleņķa objektīvam un rotaļu kamerai. Ar valdzinošās retušas funkciju varat ikvienu pakļaut brīnumainām pārvērtībām — izmantojiet tādas opcijas kā skropstu tuša, zobu baltināšana vai lūpu krāsa. Varat pat savām fotogrāfijām pievienot gaismas pēdas, izmantojot daudzkārtēju gaismas ekspozīciju, vai izveidot slīdrādi ar skaņu tieši savā kamerā. Nepieļaujiet garlaicīgu fotogrāfiju dienu!

IZCILI PORTRETI BEZ LIEKAS PIEPŪLES
IZCILI PORTRETI BEZ LIEKAS PIEPŪLESViedportretēšanas sistēma atvieglo pievilcīgu ģimenes un draugu portretu uzņemšanu. Viedportretēšanas sistēma aktivizē tādas funkcijas kā sejas prioritātes AF, kas automātiski nosaka objekta sejas apgabalu un fokusējas uz tā. Pat ja objekts pakustēsies vai jūs mainīsiet fotogrāfijas kompozīciju, funkcija automātiski saglabās fokusu uz seju. Smaida režīms atbrīvo aizvaru, kad tiek noteikts, ka fotografētā persona smaida, savukārt mirkšķināšanas brīdinājums nekavējoties paziņo, ja modelis fotogrāfijas uzņemšanas laikā ir samirkšķinājis acis, tādējādi varat to uzreiz uzņemt atkārtoti. Zemūdens seju kadrēšana paglābj jūs no saslapināšanās, uzņemot fotogrāfijas pie baseina vai pludmalē. Kamera automātiski uzņem fotogrāfijas, nosakot cilvēku sejas.

UZTICAMS, ASS FOKUSS
UZTICAMS, ASS FOKUSSIebūvēts mērķa meklēšanas AF (automātiskajā režīmā) nodrošina asu fokusu visos attēlos. Tas precīzi nosaka galveno fotogrāfijas objektu, tādējādi, vienkārši kadrējot attēlu, tas automātiski fokusēsies. Pirms aizvara nospiešanas fokusa apgabals tiks parādīts ekrānā, tādējādi jūs precīzi zināsiet, kur būs attēla galvenais fokuss. Fotografējot cilvēkus, fokusa prioritāte ir sejas.

NIKON IMAGE SPACE
Nikon lietotājiem īpaši izveidotajā Nikon attēlu glabāšanas un kopīgošanas vietnē NIKON IMAGE SPACE ir pieejama 20 GB bezmaksas mākoņkrātuve tiešsaistē. Uzziniet vairāk vietnē NIKON IMAGE SPACE.

¹ Kamera atbilst 8. ūdensnecaurlaidības klasei (IPX8) un 6. netīrumu necaurlaidības klasei (IP6X) saskaņā ar standartiem JIS/IEC.
² Šī kamera ir izturējusi Nikon iekšējo testu (kritiena tests no 1,8 m (5,9 pēdu) augstuma uz 5 cm (2 collu) bieza finiera paneļa) atbilstoši standartā MIL-STD 810F norādītajai testa metodei 516.5-Shock*. * ASV Aizsardzības departamenta testa metodes standarts
³ Dynamic Fine Zoom tālummaiņas palielinājums tiek aprēķināts, ņemot vērā maksimālo optiskās tālummaiņas platleņķa pozīciju.

Wi-Fi® un Wi-Fi CERTIFIED logotips ir reģistrētas asociācijas Wi-Fi Alliance preču zīmes. Vārdiska preču zīme un logotipi Bluetooth® ir reģistrētas preču zīmes, kuru īpašnieks ir uzņēmums Bluetooth SIG, Inc., un uzņēmums Nikon Corporation lieto šādas preču zīmes saskaņā ar licenci. “Pilnas augstas izšķirtspējas” nozīmē, ka šajā kamerā var ierakstīt video 1920 x 1080 formātā.

FOTOKAMERAS COOLPIX W100 ATTĒLI | TEHNISKIE DATI | GALERIJA

Dalies:

Leave a Reply