Piekļūstiet neticami tuvu un esat radošs ar jauno PowerShot SX620 HS

Canon iepazīstina ar  PowerShot SX620 HS, kompaktu supertālummaiņas kameru – ar 25x optisko tālummaiņu jums ir iespēja vēl tuvāk piekļūt uzņemtajiem objektiem.  Pateicoties 20,2 megapikseļu CMOS sensoram un DIGIC 4+ procesoram, kamera ir izcils apparāts dzīves svarīgo momentu iemužināšanai ko vienmēr ņemt līdzi un izmantot viedtālruņa vietā. Kameras lielais radošo funkciju klāsts, viegla vadāmība un  savienojamība dāvās jums kvalitāti un ērtu tās izmantošanu.
PowerShot SX620 HSKvalitāte un satriecoša tālummaiņa kabatā

PowerShot SX620 HS ir radīta, lai atstātu iespaidu ar jauno īpaši plata leņķa objektīvu un 25x optisko tālummaiņu, ko ar ZoomPlus tehnoloģijas palīdzību iespējams palielināt līdz pat 50x. Ja uzņemat kustībā, astoņu režīmu atjautīgā attēlu stabilizēšana pielāgosies praktiski jebkuriem apstākļiem, radot detalizētus un asus attēlus.

Momentāla filmu uzņemšana
PowerShot SX620 HSEsot maza, kabatas  tipa kamera, PowerShot SX620 HS ļauj uzņemt  arī Full HD video. Dinamiskā attēlu stabilizēšana nodrošinas Jums kvalitatīvu video bez raustīšanas. Funkcija Story Highlights savienos jūsu fotoattēlus un videoklipus, lai radītu atmiņu pilnus brīvdienu video rullīšus, kurus uzreiz var saglabāt ģimenes arhīvos vai dalīties ar draugiem.

Plašas radošās iespējas

Creative Shot piedāvā jūsu fotoattēliem stilistiskus efektus un filtrus, tādus kā zivs acs efekts un miniatūras efekts. Neatkarīgi no tā, vai atpūšaties vai apskatāt pilsētu, vieglākai kopīgošanai varat ātri savienoties ar viedajām ierīcēm, izmantojot Dynamic NFC, un pārsūtīt savus attēlus ar Camera Connect lietojumprogrammas palīdzību – vai arī ar Wi-Fi palīdzību varat noglabāt tos tieši mākoņpakalpojumos, ieskaitot Canon irista.
PowerShot SX620 HSPowerShot SX620 HS galvenās funkcijas:

  • Maza kamera ar lielu tālummaiņu, ko iespējams visur paņemt līdzi
  • Viegli attālināti savienoties, kopīgot un uzņemt, izmantojot Wi-Fi un NFC
  • Izcilas Full HD filmas, spilgtāko dzīves momentu iemužināšanai
  • Radošo funkciju dažādība

t/plugins/responsive-lightbox/assets/prettyphoto/js/jquery.prettyPhoto.js?ver=1.6.8″ type=”text/javascript”>

Leave a Reply