Canon iepazīstina ar pirmo AF objektīvu ar iebūvētu Macro Lite – EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Canon iepazīstina ar EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, jaunu makro objektīvu EOS M sērijas kamerām. Kompaktais un vieglais objektīvs piedāvā vēl neredzētas makro iespējas un ietver pasaulē pirmo iebūvēto Macro Lite, kas novērš ēnas un tumsu. Bez fantastiskās talummaiņas, spējas fokusēties uz objektiem pat 15 mm attālumā un korpusa, kas sver vien 130 g, EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM ir arī pasaulē vieglākais makro objektīvs bezspoguļu maināmo objektīvu kamerām. Palieliniet ikvienu detaļu
Īpašā Macro Lite funkcija ļauj jums pietuvināt objektu, cik vien nepieciešams, netraucējot apgaismojuma apstākļiem. Objektīvs radīts, lai tuvumā izgaismotu mazus objektus, un ir vadāms ar slēdzi, kas ļauj jums mainīt apgaismojuma intensitāti un virzienu vienā vai abās Macro Lite pusēs.  Vienreizējiem attēliem objektīvs piedāvā gan reālu 1,0x palielinājumu, gan 1,2x palielinājumu Super Macro režīmā. Ar fokusēšanu līdz 15 mm tas ļauj jums tuvāk piekļūt objektiem un palīdz notvert  sīkumus, pietuvinot  pat pašas smalkākas detaļas. Canon optiskais attēlu stabilizators piedāvā fotografēšanu, turot kameru rokā bez izkustēšanās, un nodrošina asus uzņēmumus bez izplūšanas, un, apvienojot to ar Hybrid IS tehnoloģiju, tas izlabo arī leņķveida izkustēšanos, ko parasti var novērot, uzņemot makro attēlus.

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM ir pirmais pasaulē automātiskās fokusēšanas objektīvs, kas spēj fokusēt līdz bezgalībai un ar 1,2x palielinājumu. Bez izcilā makro snieguma EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM ietver arī apaļu septiņu posmu atvērumu maigam fona izplūdumam, kā arī 45 mm fokusa attālumu (35 mm ekvivalents), lai sniegtu plašāku daudzveidību, uzņemot portretus kustībā, bez nepieciešamības nomanīt objektīvu. Uzņemot video, objektīva STM gandrīz pilnīgi klusā tālummaiņa ļauj neuztraukties par troksni, nomainot fokusu.EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM galvenās funkcijas:
•    Uzņemiet izcilus makro attēlus ar unikālu iebūvēto Macro Lite
•    Piekļūstiet tuvāk, lai izceltu pat vissmalkākās detaļas
•    Nevainojami asi attēli ar Hybrid IS
•    Kompakts, stilīgs dizains, kas lieliski sader ar EOS M
•    Viegli uzņemt kvalitatīvus video bez raustīšanās

Ziņas tapušas sadarbībā ar fotografet.lv

Leave a Reply