LATVIJAS FOTOGRĀFIJAS MUZEJS IR IZSLUDINĀJIS 2016. UN 2017. GADA IZSTĀŽU PIETEIKUMA KONKURSU

Fotogrāfi, mākslinieki un kuratori ir aicināti iesniegt pieteikumus elektroniski, sūtot materiālus uz e-pastu info@fotomuzejs.lv līdz šī gada 7. septembrim, vai pa pastu (pasta zīmogs 4. septembris). Tā kā izstādes vērtēs starptautiska žūrija, pieteikumus lūdzu sūtīt angļu valodā (ja tas nav iespējams, lūdzu norādīt iemeslu pavadošajā tekstā)
Pieteikumā jāietver:

1) izstādes koncepcijas izklāsts (apjoms: 1500 – 3000 zīmes),
2) autora līdzšinējās pieredzes un radošās darbības apraksts,
3) ziņas par darbiem, ko paredzēts ietvert izstādē (to skaits, izmērs, noformējums, datējums, norāde, vai tie ir tikuši izstādi iepriekš),
4) visu darbu attēli JPG formātā, norādot vai veiktā atlase ir galēja. Citā formātā iesniegtie darbi konkursā netiks pieņemti. Darbu noformējums – ne lielāki kā 900 px platumā un 600 px augstumā. Faila nosaukums: „Vārds_UZVĀRDS_Sērijas nosaukums_Fotogrāfijas nosaukums_01.jpg”. Kopējais failu izmērs nedrīkst pārsniegt 10 MB.
5) autora (vai pieteikuma iesniedzēja) kontaktinformācija – e-pasta adrese, telefona numurs
Tiklīdz muzejs saņems Jūsu iesūtīto pieteikumu, Jūs saņemsiet apstiprinājumu par saņemšanu uz norādīto e-pasta adresi. Ja nesaņemat apstiprinājumu nedēļas laikā, lūdzu, rakstiet uz e-pasta adresi info@fotomuzejs.lv
Muzejs nodrošina telpas izstādes norisei, taču darbi eksponēšanai jāsagatavo pašam autoram (kopēšana, rāmēšana, transportēšana). Pieteikumus vērtēs speciāli izveidota starptautiska žūrija.

Autors: Fotogrāfijas muzejs

Leave a Reply