Ceļojiet bez liekas nastas ar jauno Canon PowerShot SX720 HS – smalkākā 40x tālummaiņas kamera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šodien Canon iepazīstina ar PowerShot SX720 HS – Canon šī brīža smalkāko un jaudīgāko kameru ar 40X tālummaiņu. PowerShot SX apvieno 20,3 MP CMOS sensoru ar DIGIC 6 procesoru, kas nodrošina jaudu Canon HS sistēmai, radot satriecošus kadrus un Full HD filmas pat sarežģītā apgaismojumā –  spilgtā saulē vai vakara gaismās, saullēktā vai saulrietā.

 

Liela tālummaiņa, augsta kvalitāte

Konstruēts ap daudzveidīgu, īpaši plata leņķa 40x optisko tālummaiņu (24–960 mm) ar 80x ZoomPlus, kabatā ieliekamās, vieglās kameras korpuss ir vien 35,6 mm biezs. Ceļojumā ar draugiem uzņemiet grupas foto ar brīnišķīgu fonu, izmantojot uzlaboto tālummaiņas kadrēšanas palīgu, kas izveido attēlu atbilstoši cilvēku skaitam kadrā.  Ceļojumā noderēs ne tikai tālummaiņas funkcijas, bet arī attēlu stabilizēšana.

Full HD video

Ar PowerShot SX720 HS varat uzņemt Full HD video līdz 60p MP4 formātā. Canon dinamiskā attēlu stabilizēšana ar automātisko līmeņotāju nodrošina stabilu un vienmērīgu attēlu, izlabojot kameras kustības piecās asīs pat ātrā kustībā vai filmējot no sarežģītiem leņķiem. Kamerai ir ļoti noderīga Short Clip Movie funkcija, ar kuru varat izvēlēties četras, piecas vai sešas sekundes garus videoklipus ar dažādām atskaņošanas iespējām, ieskaitot palēninājumu un dubultu ātrumu.  Augstākiem manuālās vadības līmeņiem varat izmantot MF asuma korekciju, lai panāktu vēl labāku fokusu.

Radošums

Ar Creative Shot režīmu ir viegli būt radošam kustībā – ieslēdziet to, un PowerShot SX720 HS automātiski radīs piecas attēla versijas ar dažādiem filtriem un efektiem.  Bet ar Story Highlights režīma palīdzību varēsiet izveidot īpašo ceļojuma video albumu.

Kopīgošana vienā acumirklī

Dynamic NFC un Wi-Fi ļauj jums viegli kopīgot pasaules brīnumus un jūsu piedzīvojumus ar saviem tuviniekiem. Vienkārši pieskarieties kamerai, lai to savienotu ar saderīgu viedtālruni vai Connect Station CS100, vai piespiediet Wi-Fi pogu, lai piekļūtu Wi-Fi funkcijai, un kopīgojiet vai dublējiet attēlus citās pievienotajās ierīcēs. Image Sync ļauj jums arhivēt sava ceļojuma attēlus, kamēr tas bez piepūles dublē uzņēmumus dažādos mākoņpakalpojumos, ieskaitot Canon irista – mākoņtehnoloģiju platformu, kas ļauj automātiski saglabāt attēlus un atbrīvot vietu kamerā.

PowerShot SX720 HS  kamerai piemīt arī attālināta vadība, kas ļaus iemūžināt dabas skatus un dzīvniekus, tos neiztraucējot.

Ziņas tapušas sadarbībā ar fotografet.lv

Dalies:

Leave a Reply