Canon iepazīstina ar jaunu un jaudīgu PowerShot G7 X Mark II ar DIGIC 7 procesoru

 

 

 

 

Šonedēļ Canon iepazīstina plašu sabiedrību ar PowerShot G7 X Mark II – jaudīgu kompaktkameru, kas piedāvā vēl neredzētas vadības iespējas un neticamu attēlu kvalitāti. PowerShot G7 X Mark II, kuras pamatā ir novērtēta Canon PowerShot G7 X kamera, ir pirmais aparāts ar jauno DIGIC 7 procesoru. Kamera ar 1,0 tipa 20,1 megapikseļa CMOS sensoru un 4,2 optiskās tālummaiņas objektīvu ir piemērota, lai uzņemtu lieliskus foto attēlus un video.

Jaudīga PowerShot G7 X Mark II kamera ietilpst kompaktā korpusā, kas ergonomiski konstruēts, lai atbilstu PowerShot G sērijas estētiskumam. Ar Canon precīzo optiku, zibenīgo ātrumu, pilnu manuālo vadību un uzlaboto savienojamību PowerShot G7 X Mark II ir izsmalcināta kamera ikvienam, gan  ikdienā, gan īpašos dzīves mirkļos.

Pilnīga jauda ar DIGIC 7

Canon nākamās paaudzes DIGIC 7 procesoram ir raksturīga uzlabota attēlu apstrādes jauda un īpaši liels AF ātrums, kā arī nepārtrauktā fotografēšana ar 8 kadriem sekundē RAW formātā, samazinot troksni un palīdzot notvert gaistošākos mirkļus. Objektu pamanīšana nodrošina pārliecinātu fotografēšanu ar labu reakciju, fokusējoties uz objektiem pat maza piesātinājuma un kontrasta apstākļos. Arī EOS veida automātiskā apgaismojuma optimizēšana uzlabo kontrastu, vienlaikus saglabājot spilgtuma un tumsas līdzsvaru.

Kamera ir piemērota  arī nepietiekama apgaismojuma apstākļiem, fotografējot gan ainavas saullēktā, gan pilsētu saulrietā. Apvienojumā ar spilgto f/1,8–2,8 objektīvu 1,0 tipa CMOS sensora un DIGIC 7 procesoru, jaunās attēlveidošanas iespējas ļauj labāk pielāgoties uzņemšanai sarežģītākajos apstākļos pat ar pilnu tālummaiņu.

Uzņemot kustībā bez atelpas, uzlabots optiskais attēlu stabilizators ar Dual Sensing IS tehnoloģiju ievērojami samazina kameras kustēšanos, tādējādi nodrošinot asus attēlus.

Pilna vadību un radošums

PowerShot G7 X Mark II objektīva vadības gredzens sniedz pielāgojamu piekļuvi nozīmīgākajiem iestatījumiem ar dubulto funkciju pārslēgšanu no pakāpeniskas līdz vienmērīgai darbībai. Ar 14 bitu RAW uzņemšanu varat iemūžināt krāsu nianses un attēlot stilistisku uzmirgojumu. Minimālai pēcapstrādei kamera piedāvā gatavus krāsu iestatījumus. Attēlu stila profilus var pielāgot un izmantot visā EOS DSLR diapazonā, ļaujot saglabāt vienotu izskatu un izjūtu ikvienā attēlā.

Pilnveidota filmēšana

Ar PowerShot G7 X Mark II uzņemtajiem Full HD video ir raksturīga iespaidīga attēlu skaidrība. Videofilmu uzņemšanu atvieglo DIGIC 7 uzlabotā objekta izsekošana, kas notver visu – no mainīgās sejas izteiksmes līdz pēkšņām kustībām. Canon dinamiskā attēlu stabilizēšana darbojas saskaņoti ar automātisko līmeņotāju, lai automātiski izlabotu kameras kustības piecās asīs.

Viegla kopīgošana

Kameras plašais savienojamības funkciju klāsts ir pieejams izmantojot Wi-Fi pogu, bet Dynamic NFC ļauj ar viena pirksta pieskārienu pievienoties viedajām ierīcēm, ieskaitot Canon Connect Station CS100. Kopīgot un dublēt mākoņpakalpojumos nekad nav bijis tik vienkārši kā ar Image Sync funkciju, kas tiešsaistē automātiski dublē datnes. Jūsu attēlus iespējams kopīgot arī uz Canon irista, kur jums būs vairāk vietas, lai saglabātu savus augstas kvalitātes fotoattēlus un izveidotu foto galerijas.

PowerShot G7 X Mark II galvenās funkcijas:

  • pārnēsājama eksperta līmeņa attēlu kvalitāte ikvienā apgaismojumā;
  • vienlīdz labi uzņem gan Full HD video, gan kinokadrus;
  • kopīgojiet savus skaistos attēlus ar visu pasauli;
  • vienkārši ņemiet grožus savās rokās;
  • veidots nepiespiestam radošumam.

Ziņas tapušas sadarbībā ar fotografet.lv

Leave a Reply