Ātra kopīgošana un ērtas funkcijas iesācējiem: Canon EOS 1300D

Canon šodien iepazīstina ar jaunu iesācēju līmeņa kameru EOS DSLR – EOS 1300D, kura ietver vairākas uzlabotās funkcijas priekš radošu attēlu un video uzņemšanas.  Kamerā ir iekļautas Wi-Fi un Dynamic NFC funkcijas, lai vēl vairāk atvieglotu attēlu kopīgošanu, savukārt ar 18 megapikseļu sensoru un lietošanas ērtumu viegli un ātri varēsiet uzņemt  izcilas DSLR fotogrāfijas.

Iemūžiniet kvalitāti ikvienā attēlā

EOS 1300D iekļauts Canon DIGIC 4+ procesors un liela APS-C izmēra 18 megapikseļu sensors, ļaujot uztvert vissmalkākās detaļas un krāsu daudzveidību. Ja vēlaties uzņemt ainas, kurā cilvēki un priekšmeti izceļas uz izpludināta fona, tad tieši šādas seklā lauka dziļuma iespējas piedāvā EOS 1300D. Jaunā Canon kamera ar vairāk nekā 80 EF objektīviem un plašu citu aksesuāru klāstu ir daudzveidīga DSLR kamera, kas nodrošina tādus rezultātus, kādus vēlaties sasniegt šodien, kā arī paver ceļu uz rīcību nākotnē.

Mācīties, augt un ņemt grožus savās rokās

Scene Intelligent režīms nodod vadību kameras rokās un izvēlas katram piemērotos iestatījumus. Pagriežot režīmu taustiņu, var izvēlēties fotografēšanas režīmu, kas paredzēts konkrētiem objektiem, piemēram, jaunais Food (ēdienu) fotografēšanas režīms. Ātrā automātiskā fokusēšana ar skatu meklētāju uztver pat kustīgus objektus,  palīdzot tos uzņemt ar trim kadriem sekundē. EOS 1300D piedāvā arī plašu filtru klāstu, piemēram, Toy camera (rotaļu kameras) vai Fish-eye (zivs acs) efektu.

Iepazīstot kameru un DSLR fotogrāfiju, var pāriet uz pusautomātiskās vai pilnas manuālās vadības režīmu. Ar iespēju izvēlēties savus radošos iestatījumus, sākot no atvēruma, slēdža ātruma un ISO, ko var palielināt pat līdz 12 800, kamera sniedz brīvību mācīties un uzņemt fotoattēlus pat slikta apgaismojuma apstākļos.

Pateicoties lielajam sensoram, varat iemūžināt smalkākās detaļas Full HD kvalitātē un uzņemt ar seklu lauka dziļumu, lai pievienotu kinematogrāfisku atblāzmu saviem mājās un brīvdienās uzņemtajiem video. Video momentuzņēmuma režīmā varat uzņemt īsus video klipus, kurus var automātiski savienot plūstošā video virknē.

Kopīgojiet, uzglabājiet un atklājiet no jauna

Lai palīdzētu uzglabāt un kopīgot savus fotoattēlus atrodoties ceļā, EOS 1300D iekļauta NFC un jaunās Wi-Fi savienojamības funkcijas. Izmantojot NFC, vajadzīgs tikai pieskāriens, lai izveidotu savienojumu ar saderīgām Android viedierīcēm un pārsūtītu fotoattēlus vai uzņemtu attālināti ar Canon Camera Connect lietojumprogrammas palīdzību. Ar iebūvētu Wi-Fi varat augšupielādēt fotoattēlus tieši no savas kameras mākoņpakalpojumos, ieskaitot Canon irista. Lai uzglabātu un kopīgotu fotoattēlus, EOS 1300D varat pievienot Canon Connect Station CS100.

Ziņas tapušas sadarbībā ar fotografet.lv

Leave a Reply