Attēlu ātrākai kopīgošanai Canon laiž jaunu Connect Station CS100 viedtālruņu lietojumprogrammu

Canon nācis klājā ar paziņojumu, ka marta beigās laidīs  Connect Station CS100 viedtālruņu lietojumprogrammu noderīgu iOS un Android operētājsistēmām. Programma ļaus augšupielādēt un lejupielādēt attēlus no viedtālruņa vai planšetdatora, pārlūkot un izvēlēties attēlus, ko apskatīt TV ekrānā, kā arī pārsaukt albumus un pievienot komentārus.

Canon paziņo arī par automātisku Connect Station CS100 programmaparatūras atjauninājumu, kas būs pieejams no maija beigām un piedāvās uzlabotu vadības līmeni un vēl vieglāku piekļuvi attēlu bibliotēkai.

Programmaparatūras 2.0  atjauninājumā tiek ietvertas vairākas papildus funkcijas:

  • Ātras, apjomīgas augšupielādes – importējiet Connect Station CS100 lielus attēlu apjomus no datora, izmantojot jaunu, vienkāršu “vilkt un nomest” funkciju.
  • Viegla attēlu eksportēšana – pārnesiet attēlus no Connect Station CS100 uz plašāku ierīču klāstu.
  • Jaunas Connect Station lietojumprogrammas funkcijas – programmaparatūra izveidos arī Connect Station CS100 glabāto attēlu plūsmu, ko būs iespējams apskatīt viedtālrunī un planšetdatorā.
  • 13 jaunu valodu atbalsts.

Connect Station CS100 ir unikāla attēlu glabāšanas ierīce, kurā jūs varat uzglabāt savus fotoattēlus un video vienuviet. Tas būs jūsu attēlu un video centrālais mezgls, kurā iespējams importēt, izmantojot NFC, jauno mobilo lietojumprogrammu, kā arī USB, SD un CF kartes. Ar Connect Station palīdzību, izmantojot bezvadu tīklu, var no jauna izdzīvot īpašos mirkļus mājas TV vai viedtālrunī, planšetdatorā vai personālajā datorā.

Ziņas tapušas sadarbībā ar fotografet.lv

Leave a Reply