NIKON 1 J5-LABĀKO KAMERU PASAULĒ *

Pastāv divi kopīgus atzinumus par mazo kompakto kameru:
1. Tas ir iespējams iegūt tādus pašus rezultātus, izmantojot mobilo tālruni.
2. SLR kameras ir iespēja iegūt daudz labākus rezultātus.

Tas nav faktiski pareiza. Pēdējos gados tehnoloģijas ir gājusi cauri posmiem attīstības, un tas attiecas arī uz kameru aprīkojums. Neliels kameras ir kļuvuši neticami spēcīgs.

Faktiskā situācija ir līdzīgs šim:
1. Kad runa ir par fotogrāfiju kvalitāti, mobilie tālruņi ir atstājis veids mazo kameru.
2. Mazu kameru faktiski liek savu ceļu pasaules SLR kameras.

Iemesls, kāpēc nav mēs definējam mazu fotoaparātu-tā ir kamera, kas viegli ievietojas žaketes kabatā. Labākā gadījumā to pat iekļaujas bikses kabatas. Tas var būt hibrīds vai kompaktā kamera.

Ir svarīgi zināt, nelielu ne visas kameras ir tik spēcīgs. Bet viens no visvairāk spēcīgs no tiem ir Nikon 1 J5.

Es neesmu gatavojas iekļūt tehniskās detaļas vai darīt jebkura veida lab testēšanai.

+ daži plusses
Neskatoties uz savu mazo mērījumus, tas iekļaujas roku perfekti. KIT objektīvs 10-30mm rada neticami labas kvalitātes fotogrāfijas. Ja jūs vēlaties veikt pēdējo no tā, var izmantot arī labojums lēcas, kuru izvēle ir cienījams. Tas nav mazāk svarīgs (vismaz man) šīs sīkās hibrīda kamera izskatās krāšņs. Jo īpaši balts izdevums.

-Tur ir viens mīnuss. KIT objektīvs varētu būt vairāk optiskās jaudas

Varētu šo maz "bug" Aizvietot visu SLR kameras plaukta? Lūk, jums jāuzdod sev iemesls izmantot iekārtas. Ja fotografēšana ir jūsu darbs, tad noteikti ne. Jūs nevar fotografēt kāzas ar šiem mazajiem vai sagūstīt ērgļi, vai sporta pasākumos.

Bet ja fotogrāfija ir izklaide, tad noteikti jā. Mājās ir pilns ar top iecirtums Nikon aprīkojums 2 somas, bet kopš pēdējo trīs gadu laikā nav bijis laika jebkura nopietna fotogrāfija braucieniem, es pieņēmu 90 % no manas fotogrāfijas ar mazu kameru. Un ticiet man-tas ir tikai FUN! Piemēram, ja es dodos atvaļinājumā kopā ar savu ģimeni, tas nav ļoti ērti pārvadāt pa 10 kg fotoaparāta somu. Un būsim godīgi, daudzi no mums nevar būt bothered to darīt. Vai tad, ja mēs, kameru un lēcas bieži vien tiek atstāti viesnīca drošībā. Vai tas skaņu pazīstami?

Ar mazu kameru, es varētu tikai uzvilkt to manā kabatā un VOILA! Tas ir vienkārši biedējoši, domāt, cik daudz fotogrāfijas, es varētu nokavēju pēdējo trīs gadu laikā, ja man nebija mana maza kamera ar mani.

Un tagad mēs "zvaigznīte", kas stāv šīs rakstīšanas treknrakstā virsraksts beigām.

* Pasaulē labākais kamera ir kamera, kas notiek, lai būtu kopā ar mani

Autors: Alari Kivisaar

Jaunumi, kas izveidots sadarbībā ar fotografet.lv

Leave a Reply